Hae
Aino Mäkelä

Rentoilua

Olipa ihana viikonloppu! En ees muista, millon viimeksi mulla on ollu päiviä, että ei oo ollu mitään aikataulutettua ohjelmaa eikä herätyskelloa aamulla herättämässä. Toki heräsin kumpanakin aamuna puol9, mutta silti 😀 Nautin kyllä kiireettömästä ajasta aivan täysin, vaikka nyt taas tuntuu että on miljoona asiaa tekemättä.

Perjantaina siis oltiin kamujen kans ulkona, ite muutaman oluen voimin. Oli niiiiin hauska ilta, vanhoja hyviä kamuja tuli treffattua ja muisteltua lapsuusaikoja ja vähän niitä hölmöjä teinivuosiakin.
Lauantaina sitten rentoilin oikeen kunnolla. Meidän porukoilla on loistavat puitteet siihen, joten vietin siellä melkeen koko päivän – kirjoja lukien, veljenlasten kans leikkien ja lenkkeillen. Oli aivan mahtava auringonpaiste koko päivän, joten pakkohan siitä oli päästä nauttimaan – täällä pohjosessa nimittäin on niin pimeetä jo, että aurinko on harvinaista herkkua.

Tosi jees kirja – Suljettu maa. Suosittelen!!


Vesieste….

Illalla suuntasin taas keskustan sykkeeseen kavereita treffaamaan. Mä en yleensä tykkää lauantaina käydä ulkona, koska ihmisiä on ihan liikaa liikkeellä ja se tuli taas todettua. No mut tulipahan käytyä, vaikka suhteellisen ajoissa olin jo omassa sängyssä kyleltään. Aamulla herättyäni ajelin mummolaan (ja pääsin ekaa kertaa poliisien puhallusratsiaan, hehheee!!) ja hengasinkin siellä koko päivän kuunnellen papan sotajuttuja. Juteltiin vähän mun opiskeluistakin ja ei kyllä kovin ymmärrystä löytynyt, että MIKSI mä opiskelen terveystietoa. Ei kuulemma oo hirveesti järkeä 😀 Okei. Olen erimieltä.

Aamun vitamiinit pullosta. Olin unohtanu appelsiinit kauppaan!! Fail

Nyt istun mun porukoiden sohvalla (taas). Ulkona on niin kamala sumu, että siellä ei voi tehdä mitään. Ajelin tänne salilta suoraan, enkä nähny melkeen eteeni – vähän pelotti kun tuntu että kädet ei muutenkaan meinaa pysyä ratilla kun ne oli niin makaroonina 😀 Nyt mä meen pitkään kylpyyn rentoutumaan ja kuuntelen Harry Potter -äänikirjaa.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.