Hae
Aino Mäkelä

Intia: Hyvä näin

Intia, Kerala, VarkalaIntia, Kerala, Varkala Intia, Kerala, VarkalaIntia, Kerala, VarkalaIntia, Kerala, VarkalaEn löydä sanoja kuvaamaan, kuinka ihanaksi paikaksi tää Varkala on osoittautunut. Mikään kuva ei pysty vangitsemaan täällä hehkuvaa kauneutta eikä mitkään sanat pysty kuvailemaan fiilistä, joka täällä vallitsee. En oo pitkään, liian pitkään, aikaan tuntenut oloani näin kevyeksi eikä elämä oo tuntunut aikoihin näin nautinnolliselta vaikka arki kotonakin on maistunut yllättävän makealta.

Ei kuitenkaan yhtä makealta, kuin täällä tuoreeltaan nautittu ananas!

En edes muista, milloin viimeksi oisin lomaillu näin kunnolla. Antaumuksellisesti, rauhoittunut yhteen paikkaan ilman päässä pakottavia ajtuksia. Ei olla liiemmin stressattu mistään eikä jaksettu miettiä, mitä tehtäis tai mitä nähtävyyksiä käytäis kattelemassa. Ollaan oikeastaan vaan makoiltu rannalla ja uiskenteltu meressä, nautittu hoidoista, joogattu, meditoitu, hengailtu ravintoloissa, jaettu ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa ja ihan vaan oltu.

Ehkä parasta täällä onkin ihmiset ja niiden aikaansaama fiilis, jonka positiivisuudelta ei voi välttyä. Musta tuntuu, että tänne on kerääntynyt samanhenkisiä ihmisiä joiden kanssa vuorovaikutus on yhtä hymyä päivästä toiseen. Paikalliset on ihania, aivan kuten muutkin reissaajat. Väittäisin, että juui nää oikeanlaiset ihmiset tekee tästä kauneudesta, auringosta ja lämmöstä erityisen nautinnollista.

Intia, Kerala, VarkalaIntia, Kerala, VarkalaIntia, Kerala, Varkala Ollaan vieläkin siis Varkalassa eikä taideta malttaa lähteä täältä ennen, kuin on ”pakko”. Hyvästeltiin meidän uima-altaallinen hienostohotelli ja siirryttiin maailman söpöimpään guest houseen – paikkaan, joka tuntui heti ensisilmäykseltä kodilta. Kattokaa nyt noita rakkausportaita, niiin ihanat!

Aika ihana ajatus, että saan tuoda kaiken tän hyvän fiiliksen ja energian tuliaisina kotiin. Onneksi ei kuitenkaan ihan vielä tarvi ajatella moisia 🙂 Onneksi pääsen myös huomenna cooking classille opettelemaan intialaisen ruoanlaiton saloja – ruoka täällä nimittäin on ihan älyttömän hyvää! Niin hyvää, että jos vaan napa vetäis niin istuisin koko ajan jossain syömässä. 

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.