Hae
Aino Mäkelä

#parastajustnyt

TurkulifeTurkulife
Elämä on ihmisen parasta aikaa! Ja varsinkin Suomen kesä. Musta tuntuu, että oon pikkuhiljaa löytämässä taas oman ihanan nauravaisen ja rennon, kevyen huolettoman Ainon, jonka pieni stressinpoikanen onnistui kadottamaan.. Mut ei hätää, täällä mä oon taas. Entistä ehompana ja onnellisempana!

Kaiken stressin keskellä olin myös alkanut laiminlyömään itseäni ja omaa hyvinvointiani – en jaksanut enää laittaa ruokaa tai käydä edes kaupassa ja sekös mua huoletti. Totesinkin perjantaina, että maanantaina mä alan taas pitämään itsestäni huolta – ”Mikset jo tänään?” – kuului osuva vastaus perästä. Hah! Aivan loistava kysymys, joka herätti mut siihen hetkeen ja jonka seurauksena prioirisoinkin itseni taas ensimmäiseksi.TurkulifeTurkulife
Jätinkin perjantaina läppärin toimistolle ja päätin omistaa viikonlopun täysin itselleni. Ja kuinkas ollakkaan päädyin sen seurauksena Turkuun! Kiitos instagramin (josta nää kuvatkin löytyy – @makelaino) bongasin, että mun ihana ystävä Janni on menossa viettään viikonloppua Turkuun toisen ihanan, Siirin, luokse ja minähän päätin lähtä mukaan. Siirin reaktio bussipysäkillä olikin vailla vertaansa, kun yhden viikonloppuvieraan sijaan niitä tulikin tuplaten! Hahha, ihan parasta.

Täällä Turussa mä nyt sitte vieläkin oon ja aion olla ainakin huomiseen asti, vaihtaen välissä majapaikkaa toisen rakkaan ystävän luokse. Ens viikolla Suomiretkeilyt jatkuu fiiliksen mukaan ja vaikka mikään muu varmaa ei ookkaan niin yks asia ainakin: aion tehä vaan sellasia juttuja, jotka saa mun suupielet nousemaan korviin!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille ja käykäähän osallistumassa blogin Facebook-sivulla arvontaan, joka päättyy kellon viisarin siirtyessä maanantain puolelle.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.