Hae
Aino Mäkelä

Toukokuun parhaat

Näin juoksu kulkee

  • PING! Helsinki oli ehdottomasti toukokuun, ja koko itseasiassa koko kevään, inspiroivin tapahtuma. Ihan mieletön fiilis, energia ja uskomattomia tyyppejä!
  • Juoksuinnostus! On ollu ihan mahtavaa, miten kevään pienen alkukankeuden jälkeen juoksu rupes vihdoin sujumaan. Eniten oon ehkä fiiliksissä siitä, että vuos sitten mulle sanottiin etten pystyis enää koskaan juoksemaan – ja missä nyt ollaankaan? Kyllä tahdonvoimalla ja positiivisuudella on ihan älytön voima, kun sen vaan saa valjastettua oikein 🙂
  • Viikot on ollu hektisiä ja päivät pitkiä, on tullu reissattua ees-taas ja vapaa-ajalla sporttailtua niin paljon kun on ennättänyt. Oon kuitenkin myös muistanu löysäillä ja tehdä ”ei-yhtään-mitään”. Jälkimmäinen on onnistunu parhaiten loistavan kotimaisen viihteen ansiosta – jos siis Syke tai Mustat Lesket on vielä kattomatta, niin suosittelen lämpimästi!

Omenahyve-kakku

  • Ruokajutuista mun on pakko nostaa esille mun eka täytekakkukokeilu pitkään aikaan. Ja oikeastaan ensimmäinen vegaaninen ja gluteeniton kakku, jonka inspiroiduin taituroimaan. Hedelmäisen mehevä omenahyve-kakku sopiikin varmasti ihan täydellisesti nautittavaksi kepeinä kesäiltoina!
  • Tuntuu ehkä hassulta, mutta viime viikon suunnaton harmitus teki mulle ihan älyttömän hyvää. En ees muista, millon mua ois viimeksi onnistunut harmittaan joku asia niin paljon, että se ois onnistunu synkistämään mun mielen useammaksi päiväksi. Mutta sillon ku tuntuu pahalta, se paha olo saakin tuntua. Ja siitä selvittyä on elämä tuntunut taas ihanan kevyeltä, melkeenpä jatkuvalta juhlalta.

Toukokuun parhaat

  • No hei – mites nää viime viikkojen säät? Auringon läsnäolon positiivinen vaikutus näkyy ihan kaikkialla eikä siitä voi olla tykkäämättä. Mäkin oon saanut jo kivasti lisää tervettä väriä pintaan ja eilen vietettiinkin koko ilta työpäivän jälkeen veneilemässä tyttöjen kanssa. Oi mikä ihana kesä meillä onkaan edessä! Mä oon niin innoissani!

Suomen kesä on ihan liian lyhyt – siksi aattelinkin nauttia seuraavista kuukausista hieman rauhallisemmalla tahdilla! Jos siis vaan millään maltan. Mun on nimittäin pakko tunnustaa, että tykkään aivan liikaa mun työstä ja oon aivan rakastunut mun elämään Jyväskylässä! Ja mitä enemmän mä täällä oon, sitä paremmalta musta vaan tuntuu.

Ihanaa kesäkuuta,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.