Hae
Aino Mäkelä

Nettishoppailijan unelma

Postaus on Ostohyvtyksen sponsoroima ja sisältää yhteistyön kautta saatuja verkkokauppalinkkejä.

Mä oon maailman huonoin shoppailija – kiertelen kaupoissa tuntikausia, hipeltelen vähän kaikkea ja jotkut onnekkaat yksilöt pääsee mun mukaan sovituskoppiin asti missä yleensä totean ne jossain määrin kelvottomiksi. Lontoostakaan en osannut oikeastaan ostaa mitään – paitsi urheiluvaatteita tietty!

Silti voin todeta olevani shoppailuhullu – nimittäin nettishoppailun suhteen! En tiedä miksi se on musta niin paljon kivempaa, mutta lähes koko vaatekaappini sisältö on ostettu verkkokaupoista. Netissä ostosten tekeminen on paljon helpompaa ja vaivattomampaa eikä sovituskoppien epäedullinen valaistuskaan onnistu pilaamaan sitä täydellistä illuusiota minkä oot onnistunut vaatteesta luomaan itsesi päällä. 
Nettishoppailijoiden iloksi on onneksi olemassa myös Ostohyvitys -palvelu, jonka aktiivinen käyttäjä oon itse ollut jo useamman vuoden ajan. Kun on rekisteröinyt itsensä palvelun käyttäjäksi ja siirtyy Ostohyvityksen kautta tekemään ostoksia niin niistä saa itselleen bonusta, joka maksetaan selvänä rahana omalle Ostohyvitys -tilille. Siis käytännössä sulle maksetaan shoppailusta – aika houkutteleva ajatus, eikö totta?

Pääsette rekisteröitymään Ostohyvitykseen tästä – eikä aikaa kulu nopeimmilla edes minuuttiakaan!

Savate_Club-Sandbell-18Esimerkiksi tää Puman toppi löytyy Zalandolta -45% alennuksesta!

Nyt Ostohyvityksellä onkin 4.6. – 18.6.2014 välisen ajan käynnissä kesäkampanja, jonka aikana on mahdollisuus saada tuplabonusta valikoiduista kaupoista! Kampanjan aikana kaikki Ostohyvityksen käyttäjät saa tuplabonuksen jokaisesta Nellystä, Zalandosta,Yves Rocherilta, Booztista, Hotels.comista ja Fitnesstukusta tehdyistä ostoksista bonusprosenttien vaihdellessa 10-20% välillä.

Joten jos on lomamatkaa tiedossa tai haaveissa on päivittää omaa kesälookkiaan niin tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Esimerkiksi Nellyn ja Zalandon ostoksista saat 10% hyvityksen tilillesi, Bootzista 20% ja Fitnesstukusta 15%. Nyt siis kampanja-aikana tehdyistä ostoksista on mahdollisuus saada tuplasti enemmän rahaa takaisin itselleen eli mun logiikalla ajateltuna se on vähän niinkuin rahaa laittais pankkiin, hihhi.Itse tartuin Ostohyvityksen kesäkampanjassa Zalandon urheiluvaatevalikoimaan, johon omat shoppailurahani tuhlasin. Tälläisenä harakkana mua kiinnostaa kaikki räikeä ja kimalteleva, joten päädyinkin täydentämään mun treenivaatteistoa Niken uutuuksilla. Ostoskoriin tarttuikin mukaan kimmeltävät urheilurintsikat, raikkaat trikoot ja rento treenitoppi – koska eihän tytöllä voi olla koskaan liikaa urheiluvaatteita, eihän? Noniii-in, ei munkaan mielestä! Valinnanvaraa tuntui olevan loputtomiin ja uskallankin väittää, että valikoima ei jätä ketään kylmäksi.

Tuottoisia shoppailuhetkiä,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.