Hae
Aino Mäkelä

Jepajeeee!

Nyt karahti. Lähes tipattoman alkuvuoden jälkeen hanat aukes.. tervetuloa rappioelämä, hyvästi terveelliset elämäntavat. Vielä keskellä viikkoa. Ja keskellä päivää! Eikai tätä kylmää ja pimeetä myrskyä muuten kestä……

No vitsivitsi. Tarvin vaan vähän rohkasua, sillä tein jotain mitä oon viimeset puoltoista vuotta halunnu. Jänskätti ja täytyy myöntää, että bisse kyllä rentoutti  🙂 Vaikka ei se yhtä hyvältä maistunu, mitä muistelin.

Tshihhhhh! Nyt on yks pitkäaikainen haave toteutettu ja nykyään mun keskikroppaa koristaa tatuointi. Se on mun ystävän piirtämä luomus mulle itelle äärettömän tärkeestä asiasta ja pakko myöntää, että oon aivan rakastunut enkä vois olla tyytyväisempi. Enkä ees valehtele kun sanon, että ei käyny ees kipiää 😀

Tietynlainen itsevarmuus sai mut rohkastumaan toteuttamaan haaveeni – yks päivä mietin vaan, että mikä mua estää? No minä ite! Seuraavana olin jo varaamassa aikaa ja heti tuli ihana positiivinen jännitys päälle. NYt se on done ja mulla kestohymy naamalla 🙂

Nyt vaan uutta kuvaa suunnittelemaan, hahaaa! Kunhan eka vaan uskaltais näyttää tän äitille…

10 kommenttia

 1. mirkkumirkku kirjoitti:

  Nooo minkälainen kuva?!

 2. Senja kirjoitti:

  vautsi vau ! se on hienoa, että rohkaistuu ja toteuttaa unelmiaan, tekee asioita jotka tekee onnelliseksi, vaikka vähän jännittäisikin:)<3

  • Aino kirjoitti:

   Aika mieletön fiilis kyllä kun on niin varma jostain, että ei tarvi epäröidä ja jahkailla! Ja se jännitys oli aika virkistävää.. ei mua se kipu pelottanut, jännitti vaan että miltä se sitte oikeesti näyttää, hihhi!

 3. Suvi kirjoitti:

  Vimma oottelee kuvaa 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No ehottomasti Vimmalle on semmonen sitten lähetettävä! Jahka herään koomasta… 😀

  • mOm kirjoitti:

   Kotelo ja Aino lähtee sitte pitään mua käestä kiinni kuhan saan varattua ajan!! 😉

  • Aino kirjoitti:

   Joo, tai vähintään pällistelemään viereen ja nauramaan sun ilmeille 🙂 😀

 4. Venla Jumppaa kirjoitti:

  Minäkin otin ihka ensimmäisen tautoinnin pari, kolme, vuotta sitten. Vaikka aikuinen olenkin ja kohta kolmissakymmenissä niin jostain syystä eniten jännitti näyttää se äitille 😀 Uutta haluaisin jo ottaa, kuvaa en vaan vielä ole päättänyt niin en ole aikaakaan varannut.

  • Aino kirjoitti:

   Joo, äitit on pahoja 😀 No huomenna sitten näkee, kuinka se reagoi! Ja näihin vissiin tulee vähän himo?! 😀 Mulla nimittäin on jo uus mielessä – itseasiassa rupesin heti miettimään, kun kävin tän ekan ajan varaamassa.. tshih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.