Hae
Aino Mäkelä

Mitäs nyt?

Elämä on mennyt jo pitkään sellaista vauhtia, etten oo kerennyt ihan hirveästi kertoilla mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut. Pähkinänkuoreen tiivistettynä: PALJON! Ja silti tavallaan ei yhtikäs mitään.

Jotenkin ne arkiset jutut on jääneet uupumaan blogista, kun tuntuu ettei elämässä enää tapahdu samalla tavalla kuin Helsingissä asuessa.. silloin jokainen päivä oli erilainen, täynnä eri ihmisiä, lounastreffejä, pressitilaisuuksia. Nyt mun elämä on tasaisempaa, jonkun mielestä ehkä tylsempää, mutta mun mielestä monin kerroin antoisampaa.

Mitä oikeasti kuuluu?

Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu. Vaikka samalla tuleva syksy ahdistaa ja sen vuoksi kaipaan jo nyt lepoa. Niin paljon isoja asioita tulee tapahtumaan ja silti niin moni juttu on auki, että olo on sen vuoksi vähän turvaton – aina siihen asti, kunnes muistan että asiat järjestyy kyllä ja sujuu hyvin omalla painollaan. Ja onhan mulla onneksi maailman parhaat tukijoukot rinnalla!

MITES TÖISSÄ?

Kivaa ja kiirettä – niinku aina! Työt ei tekemällä lopu ja se ei kyllä haittaa. Musta tuntuu, että oon tän vuoden aikana kehittynyt aika paljon työntekijänä. Siis oppinut suunnittelemaan, ennakoimaan ja olemaan järkevämpi. Oon myös vihdoin oppinut sanomaan oikeasti EI! Ja se on tosi siistiä ja vapauttavaa.

Parisuhde / perhe /ystävät?

Näille haluaisin enemmän aikaa, mutta koska muillakin kun mulla on oma elämä ja menoja niin aina se ei oo mahdollista. Parisuhteen osalta koen olevani tosi onnekas ja mulla on tosi turvallinen ja hyvä olla <3 Ystävät on parhaat mahdolliset ja perhettäkään en pois vaihtais, vaikka toki saisivat vaan asua vähän lähempänä. Onneksi on puhelin ja WhatsApp, joka tekee yhteydenpidon ja oman arjen jakamisen helpoksi!

Matkat?

No niitähän riittää, vaikkei enää niin hurjia maailmanvalloituksia kuin aiemmin. Seikkailureissut on vaihtuneet harrastusmatkoihin koirien kanssa, ja ne on yleensä kaikkea muuta kuin rentouttavia ja palauttavia – mutta onneksi ihan superantoisia! Ja hauskoja ja ikimuistoisia.

Harrastukset / hyvinvointi?

Harrastaminen on kivaa ja treenien suhteen oon löytänyt balanssin, mutta muuten kärsin edelleen ”kaikki tai ei mitään” -syndroomasta. Edessä on pitkä ja raskas syksy, ja uskon että harrastukset tulee olemaan mulle henkireikä eli sitä aikaa kun en voi ajatella mitään muuta, ainoastaan vaan olla läsnä hetkessä ja nauttia.

Koen voivani hyvin, mutta jotain viilauksia on tehtävä ettei syksystä tuu kohtuuttoman kuormittavaa. Palauttava ilta-reishi ja meditaatio/hengitysharjoitukset tulee varmasti olemaan kova sana!

Inspiroi eniten/vähiten?

Syksy, luonto, metsä ja unelma uudesta kodista, joka on toivottavasti pian toteutumassa. Toisaalta vähiten inspiroi ajatus oman kodin myymisestä ja kaikesta siihen liittyvästä vaivasta.. kieltämättä tää syksy tulis olemaan paljon helpompi ilman sitä, mutta joskus on venyttävä unelmiensa eteen. Eikö? 😉

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Syksyllä maistuu kaikki lämmittävät ruoat, erityisesti tuhdit pastat ja itsetehdyt pizzat! Myös lämpimät uunijuurekset maistuu kesän jälkeen poikkeuksellisen hyvältä. Salatut Elämät on tehnyt pysyvän paluun mun arki-iltoihin ja se onkin oikeastaan ainut ohjelma, jota edes viitsin katsoa 😀 Tosin Rahapajan uus tuotantokausi kutkuttelis myös! Lukea en oo ihan hirveästi kerennyt mikä harmittaa, vaikka Lars Kepler odottaakin yöpöydällä omaa vuoroaan.

Mitä odotan?

Rehellisesti? Sitä, että oon saanu mun kodin myytyä ja ollaan päästy muuttamaan meidän unelmien kotiin metsän keskelle.

<3 Aino

LUE MYÖS:
Someton päivä / Aina voi olla hyvä päivä / Parasta minussa

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.