Hae
Aino Mäkelä

Säpinää syyskuuhun

Ja niin se elokuu vaihtui syyskuuksi ja sen kyllä huomaa – viime maanantaina ulkona oli kuuma farkut jalassa ja tänään piti pukea jo syystakki päälle. Jaiks, niiin se syksy siis viimein koitti! 

Elokuussahan mä haastoin itseni herkuttomaan kuukauteen ja heh, vähänhän siitä tuli lipsuttua. Se yksi puolikas jäätelö tuli syötyä, kuten aiemmin jo tunnustinkin, mutta sen lisäksi toissa viikonloppuna tuli syötyä törkeän hyvää mansikkamoussekakkua kaverin synttäreiden kunniaksi ja seuraavana päivänä herkuttelu jatkui piknikillä Kaivopuistossa. Että niin.. 😀 Mutta huonomminkin ois voinu mennä ja monesta herkusta kieltäydyinkin, hyvä minä!

Mitäs syyskuussa sitten? Haastan itteni ottamaan rennosti. Mulla on tiedossa aikamoinen aikatauluviidakko sillä seuraavat kaks viikkoa mulla on joka päivä koulua, töitä tai koulua JA töitä 🙂 Luonnollisesti vapaa-aika jää aika vähin ja samalla treenit. Onneksi punnerushaaste on helposti toteutettavissa, niin siitä ei tarvi luopua 😉 Valitettavasti aina ei oo aikaa panostaa täysillä treenaamiseen ja se on vaan tosiasia, joka pitää hyväksyä. Eikä maailma siihen kaadu, vaikka joka päivä ei salille pääsiskään – se on onneksi tullu huomattua.

Niin tai aikaa kyllä varmasti löytyis. Eri asia on se haluanko laittaa itseäni niin lujille, että aamulla mentyäni kouluun ysiksi ja illalla kympiltä töistä päästyäni lähtisin vetämään jotain rääkkitreeniä ja menettäisin yöuneni. Liika on aina liikaa ja rauhoittumisen taito välillä erittäin tärkeä kaveri. Mä tiiän  että mulla tulee henkisesti olemaan vaikeeta vähentää treenaamista, kun saan siitä niin paljon hyvää mieltä ja energiaa.. Yritän kuitenkin pysyä järkevänä tän asian suhteen ja kuunnella kroppaani jaksamisen suhteen.
Ruoka ja terveellisesti syöminen on sellanen juttu, mitä kiireellinen elämä ei onneksi häiritse vaikka se hieman enemmän suunnittelua vaatiikin. Siihen aionkin panostaa 100% – säännöllinen ateriarytmi, terveellinen peruspohja ja sopivat annoskoot. Sen avulla saan pidettyä vireystasot kohdallaan ja jaksan juosta koulusta töihin ja olla koko päivän skarppina! Otankin tän syyskuun nyt ehkä vähän bulkin (:D) kannalta enkä aio mitenkään kovinkaan tarkasti miettiä mun syömisiä, vaan syödä tarpeen mukaan – kuitenkin eessä on aika raskas kuukausi eikä ilman polttoainetta moottori pysy käynnissä.

Terveellisen ruokavalion lisänä mulla on onneksi tukena FitLinen tuotteet. Veikkaan, että activizea ja restoratea tulee kulumaan normaalia enemmän, jotta vältyn itseni loppuun ajamiselta 😀 Ne on kyllä niin mahtavia tuotteita.. eilenkin kärsin järkyttävästä nestehukasta (kiitos lauantain Midnight Runin) ja sen aiheuttamasta päänsärystä, mutta yhden activize+resto -drinksun jälkeen päänsärky katosi.. jes! Ihan mahtavaa että vaivasta kun vaivasta pääsee eroon, kun tajuaa miten fitskut toimii ja mistä oireet johtuu 🙂

Uudet taikapillerit :P

Uudet taikapillerit 😛

Oonkin vahventanut mun FitLine -perheettä ProShape aminokapseleilla. Ne sisältää kaikkia aminohappoja, joita tulee saada kahden tunnin sisään ruokailusta jotta lihas lähtee kasvamaan eli aivan huipputuote! 🙂 Ja aivan älyttömän tärkeä, sillä jos jotkut proteiinit jää saamatta, niin kasvuprosessin sijasta käynnistyykin hajoaminen. 

Uudet pökät! -50% eli puoli-ilmaset, hahhaa :)

Uudet pökät! -50% eli puoli-ilmaset, hahhaa 🙂

Viikonloppuna kävin myös shoppailemassa kaikkea hyödyllistä elikkäs uudet salihanskat ja uimalasit. Tänään kävinkin aamusta heti uimassa ja kyllähän ne lasit helpotti huomattavasti ja teki uimisesta paljon miellyttävämpää, kun ei kokoajan ollu silmät täynnä vettä. Uudet salihanskatkin tuli jo testattua, kun äskön koulupäivän päätteeksi kävin salilla ekaa kertaa sitten keskiviikon jälkeen 😀 Seriouslyyyy….! 

Shoppailureissulla löysin myös uudet treenitrikoot – nää on ihan supermukavat jalassa eikä valu jalasta sitten millään, joten ei paljon tarvinu ostopäätöstä miettiä kun niissä roikkui -50% lappu. Jospa ne motivois mua käymään edes kerran-pari viikossa punttiksen puolella aina aikataulujen salliessa. 

Ihanaa uutta viikkoa ja syyskuuta kaikille! <3 Lupaan kiireen keskellä kirjotella teille aina, kun aikaa ja jotain jännää kerrottavaa löytyy 😉

 

8 kommenttia

 1. siiri kirjoitti:

  hei noi liilat pökät onki super makeet !! WANT !!

  • Aino kirjoitti:

   No eiks ookki! Nyt mulla on vaan ongelma, että ei oo oikeen sen kans mätsääviä treenitoppeja.. hmm, pitää siis shoppailla lisää? 😀

 2. mOm kirjoitti:

  Sehän on ku rahhaa laittas pankkiin, ku alesta ostaa 😉
  Itekki huomasin taas syksyn tullen, et treenivaatevarasto on melko olematon. Joutuu ehkä shobbailemaan huomenna yöllä, ku oon yksin typyleitten kans 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Niin ja hei, ei treenivaatteita voi koskaan olla liikaa! 😛 Määkin täällä oottelen vielä paria postipakettia, hupsista vaan.. 🙂

   • mOm kirjoitti:

    Eka erä shobbailusta takana, saldona iso paketti Anton&Ninasta. Parantamisen varaa on, veikkaan nimittäin et mä en saa sovitettua itteeni 98senttisiin vaatteisiin tai 24 kenkiin 😀
    Illaksi otan kyllä itteni projektiksi!

    • Aino kirjoitti:

     Joo niin pieneksi et varmaan saa ittees kutistettua..! 😀 Toivottavasti löyät itelleskin jotain kivaa:)

 3. Netta kirjoitti:

  Pakko nyt kommentoida vaikkei varsinaisesti just tähän tekstiin liitykään.. En kestä noita sun ruokakuvia tai noita missä vilahtaa vähän uutta kämppää! Syy: oon ite viettänyt myös yhden vuoden kyseisessä opinahjossa ja asunut samalla tavalla kun sä nyt. 🙂 Ja nyt tulee vaan kamala ikävä tota paikkaa ja kaupunginosaa ja lyhyttä koulumatkaa (;D) ja RUOKAA!! Oi ne aamupalat (..ja lounaat.. ja päivälliset..) <3 Oot vielä kaiketi samanlaisessa huoneessa ku mä aikanaan jos toi aukinainen ovi on sun 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Hahhahaaa voi reppana! 😀
   Mutta oon kyllä sun kans niin samaa mieltä – tää on älyttömän siistiä ihan kaikinpuolin, erityisesti tietty noi ruuat 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.