Hae
Aino Mäkelä

Viisi

Keskityn välillä ihan liikaa asioihin, jotka harmittaa mua. Asioihin, joille en mahda mitään sekä sellaisten ihmisten tunteisiin, jotka eivät välitä mun tunteista. Ajaudun niihin tilanteisiin aivan huomaamattani ja kuormitun päivä päivältä negatiivisuudella, kunnes herään horroksesta ja muistan taas sen mikä on tärkeintä.

Nimittäin kiitollisuuden.

Kiitollisuus
1. Mulla on älyttömästi mahdollisuuksia toteuttaa itseäni ja ennenkaikkea rohkeutta tehdä just sitä.

2. Oon saanut ympärilleni uskomattomia ihmisiä, jotka inspiroi mua pelkällä läsnäolollaan ja kauniilla sanoillaan sekä teoillaan.

3. Myös sieltä ruudun takaa löytyy ihan uskomattomia tyyppejä! Oon kiitollinen teidän kommenteista ja kaikista sähköposteista, joita saan – ne merkkaa mulle todella paljon.

4. Elän paikassa, jossa mun elämä tapahtuu. Päivä päivältä opin enemmän olemaan läsnä hetkessä ja tekemään juttuja fiiliksen pohjalta mikä on aivan uskomattoman vapauttavaa! En kaipaa karkuun kaukomaille tai halua uutta alkua sillä mulla on kaikki hyvin just nyt.

5. Kaiken tän härdellin keskellä osaan vihdoin myös rauhoittua. Ja se on ollu mulle vaikeaa, uskokaa pois! Nyt aionkin kuluttaa mun loppuillan katsoen Netflixistä jotain täysin aivotonta ja loppuviimein hiljentyä joogaamaan. Ai että <3

Mistä sä oot tänään kiitollinen? Aion alkaa taas kirjottamaan iltaisin mun kiitollisuus-päiväkirjaa eli rustaamaan ylös kaikki asiat, jotka on päivän aikana saanu hymyn mun huulille. Se on hyväksi havaitsemani keino, jonka avulla onnistuu vaalimaan niitä elämän parhaimpia juttuja ja jättämään energiasyöpöt unholaan.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Vielä kerkee käydä Foodin:in Facebook-sivuilla osallistumassa kilpailuun ja vaikuttamassa tulevan keskiviikon ”Gluteeniton Leivonta” -kurssin menuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.