Hae
Aino Mäkelä

Paljasta pintaa Budapestissä


Paljasta pintaa BudapestissäBudapest ylitti kaikki odotukseni täysin ja vielä vähän enemmänkin.

Nyt kotisohvalla istuskellessani höyryävä kahvikuppi kädessä en voi kun vain hymyillä miettiessäni meidän viiden päivän Budapestin valloitusta. Kaupunki itsessään oli upea ja aivan uskomattoman kaunis! Viihdyttiin useita tunteja vain ihastellessa maisemia kaupungin yllä, sillä aina muutaman askeleen päästä maisema näytti taas omalla tavallaan entistä henkeäsalpaavammalta. Kaupungilla kävelessämme vastaan tuli aina toinen toistaan suloisempia pieniä putiikkeja ja kahviloita, joihin teki mieli muuttaa asumaan tai vähintään ottaa puolet mukaansa.

http://fittimes.fitfashion.fi/
Tunnelma kaupungissa oli rento ja huoleton, eikä lainkaan pelottava tai ahdistava mihin monesti suurkaupungeissa törmää – vähintään silloin kolmantena reissupäivänä, jonka jälkeen onkin valmis menemään kotiin. Viiden päivän jälkeen mä halusin palata taas vaeltelemaan kaduille, ihastelemaan kauniita näyteikkunoita ja nautiskelemaan muista kaupungin antimista. Tästä kaikesta saan tietysti kiittää myös upeita matkaseuralaisiani, Janinaa ja Siiriä, joiden seurassa onnistuin näkemään paljon sellaista miltä olisin itse saattanut ummistaa silmäni.

Kotona on ihana olla, mutta Budapestiin aion palata varmasti vielä takaisin enkä vähiten loistavan ruokatarjonnan takia. Aion kirjoittaa aiheesta vielä (tietysti) oman postauksensa, mutta tunnustan jo heti kättelyssä että kulttimaineen ruokataivaana saanut Berliini kalpenee kyllä mun asteikolla reilustikkin Budapestin rinnalla 🙂

http://fittimes.fitfashion.fi/
c
Kaupungin vetovoimasta ja valloittavuudesta kertoo myös jotain se, että reissua miettiessäni mun kasvot vääntyy huomaamatta koko naaman levyiseen virneeseen. Siitäkin huolimatta, että mut yritettiin ryöstää metrossa (huom, yritettiin – mä en oo mikään helppo nakki!) ja että laskeuduttuessamme alas Gellert vuorelta aurinkoisena lauantaiaamuna tiellemme osui itsensäpaljastaja housut kintuissa ja lehti kourassa tekemässä jotain sellasta, mitä kukaan meistä ei todellakaan ois halunnut nähdä. Mut sellasta sattuu ja alkujärkytyksestä toivuttuamme saatiin käänettyä sekin kyllä vitsiksi.

Nyt pitäiskin sitten jotenkin osata ottaa arjesta takaisin kiinni ja opetella taas elämään itsekseen. Whatsapp kyllä vilkkuu tiheään viesteistä, kun ei vielä oikein olla tyttöjen kans päästy symbioosista irti. Mut mun mielestä ei kyl tarvikkaa, on nimittäi aikamoisen ihanista tyypeistä kyse <3 Kiitos tyttöjen opin myös reissussa käyttään snapchattiä ja mut löytääkin sieltä nimimerkillä aintsi, jos haluatte alkaa seuraamaan mun arkipäivän kujeilua!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.