Hae
Aino Mäkelä

Loman tarpeessa

Tänään on kyllä ollu taas herkkuaamu! Oon lähdössä viikonlopuksi reissuun, joten täällä on jääkaapin tyhjennystalkoot käynnissä 😉 Siis ruokaahan ei voi nakata roskiin, ei vaan voi. Powersmoothie oli ihan törkeän hyvää ja toimi mulla palkkarina treenin jälkeen: banaania, ½ avokado, maitoa ja jugurttia (mulla soijapohjaisia), suklaaprotskujauhetta, hamppuproteiinia ja macajauhetta. NAM! Tein eilen samanlaisen potkistreenien jälkeen – kyllä se treenaaminen on paljon mukavampaa kun jälkikäteen saa herkutella, hihhi.

Varsinaisena aamupalana oli sitten jugua, itsetehtyä mysliä, omenaa ja fitness-omppupiirakkaa! Kyllä, luitte oikein. Tän ihanan reseptin bongasin Kaisalta ja pakkohan sitä oli testata. Ihan törkeen hyvää – tässä siis teille herkkuvinkki viikonlopun varalle, lämpimästi suosittelen.

Nyt mulla on sitten ihanat neljän päivän vapaat ja ahhhh, kyllä mä olen nää niin ansainnut. Paljon on tullu töitä tehtyä ja kirjaston penkkejä kulutettua, joten tänään mä suuntaan hyvillä mielin piiiiitkästä aikaa koiranäyttelyreissulle, jeeee!! 🙂 Oon niin mielissään, en edes muista milloin viimeksi olisin käynyt koiranäyttelyssä. Parasta on nähdä kaikkia niitä ihania ihmisiä, joita ei oo vuosiin nähnyt. Huippu viikonloppu siis tiedossa!

Ja samalla tietty lepoviikonloppu 😉 Oon lukenut viimeaikoina aivan älyttömän hyvää kirjaa stressistä ja oon oppinut arvostamaan lepohetkiä (sekä omaa kroppaani) paljon enemmän – enää lepopäivien vietto ei tee niin tiukkaa, mitä ennen. Mun on ihan pakko postailla siitä kirjasta teille ens viikolla lisää, sillä se on ihan huippu – jokaisen pitäis lukea se. Jos siis viikonloppulukemista kaipaa, niin hankkikaa käsiinne Hengähdyshetkiä – opas stressittömään elämään.

Ja vielä vähän hypetystä loppuun! Mulla on alkanut tulla vähän muotoa alakroppaan, jipppeeee 😀 Tää nyt ei oo mikään paras kuva, mutta reisissä ja pepussa alkaa mukavasti olla pyöreyttä, kun ne vielä alkuvuodesta oli ihan lättänät. Pitäiskin siivota vähän tietokonetta ja samalla kaivaa jotain ”ennen” -kuvia niin konkretisoituis tää muutos itellekkin paremmin. Hihhi 😀

Mutta pidemmittä puheitta,
LOISTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3
Onko teillä jotain spesiaaleja suunnitelmia, vai aiotteko vaan rentoilla? 🙂
 
Mä aion ainakin nauttia jokasesta hetkestä ja halata kaikki ihanat ystävät kipeiksi! Hahha 🙂

12 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  ihanaa viikonloppua sinullekin kaunokainen!<3hyvä että välillä maltat levätäkkin;)

  • Aino kirjoitti:

   No kuin myös<3 Voi kuule, musta on tullu niin nautiskelija että kohta en varmaan enää muuta teekkään, kun vedän lonkkaa 😉 Hahhah!

 2. Onski kirjoitti:

  Mä niin tahdon kokeilla tota omppupiirakkaa… mutta miksi oi miksi sä meet Tampereelle, etkä ollut viime viikonloppuna Lahdessa ! 🙁 Ihan epäreiluutta, ois ollut ihan mieletöntä nähdä. Ei oo tullu itekään kauheen useesti nimittäin noissa hommissa enää vierailtua, vois ehkä tsempata, ne reissut on loppujen lopuks aina vaan ihan huikeen hauskoja ! Mutta vietä ihana viikonloppu ja fiilistele vanhoja kultaisia junnuaikoija oikeen kunnolla 😉

  • Aino kirjoitti:

   Tää Tamperekkin oli vähän extempore homma, kun mulle nyt vaan sattu osumaan vapaa viikonloppu ja kyytikin löyty helposti, hih! Ehdottomasti pitää tsempata ja järkätä sillai, että osutaan samaan näyttelyyn 😉 Ois ihana nähdä!<3

 3. Siiri kirjoitti:

  Oooo niin ihanaa näyttelyteissua!! Vitsit ku pääsis itekki pian!:-))

  • Aino kirjoitti:

   Kiitti, oli kyllä ihan huippua!! Vaikka allergialääkkeet unohinkin kotiin…hups. Sun pitää sit ilmotella et mihin oot menossa niin mä tuun kans ;D

 4. Marissa kirjoitti:

  Ihanaa, kun pidät tollasia söpöjä napapaitoja! Miksei sitä sais vähän esitellä nättiä vartaloa kun on mitä näyttää 😉

  • Aino kirjoitti:

   Hihhiii niiiinpä! 😀 Mä kyllä yleensä ”kehtaan” käyttää näitä napapaitoja vaan silloin, kun treenaan hiljaiseen aikaan.. en kuitenkaan halua ottaa kenenkään mummon sydäriä vastuulleni 😉

 5. Lope kirjoitti:

  Huippu blogi 🙂 Jos oot kiinnostunut terveellisistä ruokaideoista, niin kantsii kurkata mun uuteen blogiin :)http://annalottajosefina.blogspot.fi/

 6. Pipsa kirjoitti:

  Hei, törmäsin blogiisi sattumalta ja huomasin, että ruokavaliosi on luonnollisuudessa ja terveellisyydessä hyvin lähellä omia tavoitteitani 🙂 Siksi kysyisinkin, mitä proteiinijauheita käytät (siis mitä proteiinia ja minkä merkkistä)? Mielestäni Suomesta on hankala löytää mahdollisimman luonnonmukaisesti makeutettua (esim. stevia) proteiinijauhetta, en nimittäin itse mitään aspartamiinijauhetta mielelläni ostaisi… Olen siis aivan noviisi noiden jauheiden kanssa, siksi ajattelinkin että sinulta löytyisi vähän enemmän näkemystä, joten olen kiitollinen jos viitsit vastata 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Heippa!Mä oon normaalisti käyttänyt ihan StarNutritionin Whey-80:ää, joka on kyllä siis ihan e-koodikamaa 😀 MUTTA tänään mä kävin Life kaupasta hakemassa Puhdistamon Riisiproteiinia (http://www.puhdistamo.fi/riisiproteiini-suklaa.html), kun mä nyt tän hiivakuurin aikana tarvin kaiken ravintoni mahdolisimman puhtaana:) Mäkin oon tosi vähän näihin loppupeleissä perehtynyt, netistä varmasti sais tilattua jotain vastaavaa paljon edullisemmin. Mutta suosittelen kokeilemaan tätä riisiproteiinia, se on tosiaan ihan luonnolista tavaraa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.