Hae
Aino Mäkelä

Treeniä, tukkajuttuja ja tärkeetä asiaa!

Treenii, treeniii! Sitä mä oon puuhannu viime päivät koulun ja töiden lisäksi – mulla onkin tällä viikolla ollu monta pitkää ja raskasta päivää takana. Onneks kohta on viikonloppu ja paljon kivaa tiedossa – lauantaina lähdetään Tampereelle tsekkaamaan Winter War 2014 ja sunnuntaina oiskin sitten kuvaukset tiedossa 😀 Äääääkss!!

Mut tässä ny vähän menneen viikon kuulumisia – niitä voi myös seurailla Instagramissa mistä mut löytää @aippee nimimerkin takaa! 😀Ja mites ne treenit sitten on sujunu? Täysin odotusten mukaisesti eli loistavasti, ellei jopa vielä vähän paremminkin! 😉 Koulun ”FISAF-fiasko” (:D) on saanu aikaan sen, että meidän koulupäivistä on tullu ihan huippuja! Oonkin saanut paljon lisää intoa, motivaatiota ja vinkkejä omaan treenaamiseen jotka saa mut rustailemaan treenipäiväkirjaan mitä tehokkaampia komboja ja saamaan lihakset väsyneiksi kerta toisensa jälkeen.

Oon nyt treenannu kolme viikkoa kevyemmän jakson jälkeen enkä malta oottaa tulevaa kehonkoostumusmittausta! Meen sinne tän ensimmäisen treenisyklin jälkeen, jota sitten seuraa vielä raskaampi treenivaihe ennen ”rasvanpolttoa” 😀 Syöminen on vielä sellanen, jonka suhteen pitää ehkä vähän nostaa panoksia – syön kyllä paljon, mutta en välttämättä ihan tarpeeksi. Tää tuo vähän haasteita, kun syö päivän pääateriat muiden laittamana.. mutta fiilis ainakin on kohdillaan!
Viime viikolla sain postimiehen mukana mun uudelta yhteistyökumppanilta, The Broccoli Company:ltä*, käyttööni valitsemiani lisäravinteita. Tarkoituksella valitsin juuri sellaisia tuotteita, jotka tukee mun aktiivista elämäntyyliä ja treenaamista eli vitamiineja, proteiinia, urheilujuomaa sekä psylliumia! Kirjoittelen niistä sitten myöhemmin tarkemmin, mutta jo tässä vaiheessa voin paljastaa vihreä tee -uutetta sisältävän marjanmakuisen C-vitamiiniporetabletin olevan ihan superhyvää 😀

Niin ja taisin muuten ehkä epäonnistua mun shoppailulakossa sillä laitoin eilen iHerb -tilauksen menemään… Vai lasketaanko lisäravinteiden tilaaminen netistä shoppailuksi? 😉 Nehän tulee aina tarpeeseen, eikö vain? 😀

*Mun yhteistyön kautta saama verkkokauppalinkki 🙂

Mun tammikuussa uusittu tatskakin on jo parantunut täysin ja aivan pelikunnossa! On se kyllä niin nätti, että kannatti muutama lepoviikko sen takia viettääkkin 😉 Tatuointia hoidin perus Bepanthenin lisäksi salon24.eu:lta saamillani BalmBalm:in voiteilla – Recoveryllä & Relaxilla – ja ainakin sain kehuja tatskan nopeasta parantumisesta, hihhi.

Ihonhoitojuttujen lisäksi oon saanut salon24.eu:lta käyttööni myös hiusjuttuja! Värjäsinkin mun hiukset viikonloppuna Tints of Nature:n ammoniakittomalla hiusvärillä. Tints of Nature on orgaaninen hiustenhoitosarja jonka tuotteita ei ole testattu eläimillä – musta tuntuu hyvin vahvasti siltä, että mun toiveet kosmetiikan suhteen on tosiaan otettu huomioon 😉 Oon ollut erittäin tyytyväinen myös saman merkin shampooseen sekä hoitoaineeseen, joita oon jo pidempään käyttänyt.

Nyt viimeisimpänä lisäyksenä mun hiustenhoitoperheeseen sain ihanan leopardikuosisen TangleTeezerin, jonka nähdessäni ihastuin välittömästi – eiks ookki ihana?! 😀 Ainakaan mä en eläinkuoseja rakastavana osaa vastustaa tollasia ihanuuksia, hihhi! Kulkee näppärästi mukana myös uimahallilla, jossa oon alkanut taas käydä kun tatska on parantunut ja mun uus lemppari aamurituaali onkin aamu-uinti ja sen päälle pulahdus kylmävesialtaaseen, siinä jos jossain varmasti herää 😉

Viimeisenä mutten todellakaan vähäisimpänä haluan nostaa esille kansalaisaloitteen, jota toivon että jokainen kävis kannattamassa! RATTIJUOPPOUDEN RANGAISTUKSIA ON TIUKENNETTAVA – varmaan te kaikki ootte siellä samaa mieltä? Paljon ei vaadita hyvän asian puolesta!

Kiitos ja kumarrus! 

<3 Aino

6 kommenttia

 1. mpr kirjoitti:

  Oot jo useampaan otteeseen kirjottanut, että oot treenannut uudella treeniohjelmalla ja viikkorytmityksellä. Olisi mukavaa, jos voisit hieman vinkata auki uutta ohjelmaasi. Sais ehkä jotain motivaatiota vaihtaa taas omaakin ohjelmaa. Nyt menty hieman sillisalaatti meiningillä 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Juu toki! Ajattelin eka vetää tän treenisyklin loppuun ja käydä kehonkoostumusmittauksessa, niin saan vähän kattavampaa settiä aiheesta kasaan 😉

 2. soofia kirjoitti:

  Mulla on tuo sama harja ja sillä on kyllä aina niin kiva harjata tukkaa ku sen on niiin söpö 😀

 3. Rita kirjoitti:

  Ihanaa kun päätit osaltas kertoa tosta rattijuoppojutusta! 🙂 Mun oma kaveri kuoli rattijuopon päälleajamana ja jo silloin itsellä kihisi kiukku ko. ihmisryhmää kohtaan, joille ehdottomasti tarvitsee kovempia rangaistuksia..

  • Aino kirjoitti:

   :/ joo näitä tarinoita on ihan liikaa.. Toivottavasti tää alote auttais, että jatkossa niitä ois paljon vähemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.