Hae
Aino Mäkelä

Arkistojen aarteita

Heippa! Oon potenut huonoa omaatuntoa siitä ettei mulla oo ollut aikaa kirjoittaa teille ja siitä, että tiedän ettei sitä tuu olemaan myöskään tulevalla viikolla. Mä nimittäin muutan mun uuteen kotiin reilun viikon päästä ja tässä välissä kaiken pakkailun ja siivoilun lomassa mulla on tiedossa kaksi reissua Helsinkiin, pari koulutusta, yksi urbaanin kaupunkiseikkailu, treenejä, treffejä ystävien kanssa, brunssimeininkejä sekä tietysti vuoden odotetuin festari!

Kiirettä siis on pitänyt ja tulee vielä hetken pitämään, eikä mun postailua oo helpottanut temppuileva netti tai toimistolle unohdettu tietokoneen laturi. Annatte siis varmaan anteeksi, että keskityn nyt hetkeksi kaikkeen muuhun kuin kirjoittamiseen? Hassua tosin on, että yleensä tälläisen synninpäästön jälkeen kaikki alkaa rullaamaan taianomaisesti ja kaikki luonnoksissa roikkuvat toivepostauksetkin herää henkiin kuin ihmeen lailla… 😉

Niitä odotellessa kasasin teille kokoon suosittuja postauksia mun blogin arkistoista – kirjoituksia kun on kertynyt viimeisen neljän ja puolen vuoden aikana 1351, tai oikeastihan niitä ois varmasti enemmän jos en ois aikoinani tehnyt pientä siivousta..

  • Kaunis päivettynyt hipiä, luonnollisesti on kesän lähestyessä ajankohtainen kirjoitus sisältäen vinkkejä luonnollisesti intensiivisempään ja pitkäkestoisempaan rusketukseen! Ja nää vinkit on testattu ja todettu monta kertaa toimiviksi 🙂
  • Näin sain hormonit tasapainoon sisältää omakohtaisia kokemuksia sekä oivalluksia monille nuorille naisille tärkeästä aiheesta. Myös muista hormonitoimintaan liittyvistä kirjoituksistani voi olla apua, jos kamppailet samojen ongelmien kanssa!
  • Kortisoli – ystävä vai vihollinen?
  • Kookosöljy on mun lemppari ja jopa mun työpöydältä löytyy yksi purkki. Arvaatko miksi? Lue mun vinkit kookosöljyn monipuoliseen käyttöön niin ymmärrät miksi 😉
  • Kukkakaaliwingsit on myös yks omista lemppariresepteistä ja kuuluu myös lukijoiden suosikeihin!
  • .. ja kaikkien viikonlopuksi brunssia suunnittelevien kannattaa kurkata reseptit minibrunssin järkkäämiseen! Helppoa ja herkkua 🙂
  • Ruokavalioasioista kiinnostuneille ja niitä pohdiskeleville blogista löytyy paljon luettavaa, kuten kirjoitus gluteenittomasta, sokerittomasta ja maidottomasta ruokavaliosta.

Mitkä aihealueet sua kiinnostaa eniten? Kaipailisitko enemmän mun blogiin päiväkirjamaisia postauksia, vai onko tää nykyinen tyyli susta kivempi? 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.