Hae
Aino Mäkelä

Yksi ja ainut vinkki Joulun viettoon

Heippa ihanat!

Mä oon jo viikonlopun yli rentoutunut ja nautiskellut elämästä, virittäytynyt Joulun tunnelmaan ja valmistautunut sen viettoon 😀 Niiiiiin ihanaa, olo on jo nyt paljon energisempi ja rentoutuneempi vaikka vielä on moooonta päivää aikaa ottaa iisisti, hihhi! 

Oheiset fiiliskuvat on napattu mun Instagramista, @aippee, jonne oon aktiivisesti päivitellyt mun lomatunnelmia viimepäivinä 😀
Joulun vietto alkoi eilen perinteisesti, kun käytiin laulamassa Kauneimpia Joululauluja täpötäydessä kirkossa. Samalla aloitin puhelittoman elämän, joka jatkuu aina torstaihin saakka – ahhh, ihana rauha <3

Halusin vielä tulla jakamaan teille mun ainoan neuvon Joulun viettoon: älkää stressatko vaan nauttikaa. Joulu ei tule tekemällä ja se saapuu vaikka koti olisi sotkuinen, ruuat laittamatta ja omat kynnet lakkaamatta. Nauttikaa hyvästä seurasta, herkullisesta ruuasta ja kiireettömyydestä. Ja sitäpaitsi stressi on yksi suurimmista lihavuuden syistä, tiesittekö? 😉 Syömisestä etenkään ei kannata stressata – ei ole mitään väliä mitä syöt Joulun ja Uuden Vuoden välissä, jos perusruokavalio on kunnossa 😀 Herkutelkaa ja nauttikaa ruuasta, syökää sitä kohtuudella ja riittävästi. Keskittykää makuihin, nauttikaa jokaisesta suupalasta ja tehkää se hyvällä omallatunnolla. Kun syömiseen keskittyy ja siitä pysähtyy nauttimaan kaikessa rauhassa muuttuu syömiskokemus kertaheitolla aivan uudeksi elämykseksi – ruokaa on ihana fiilistellä, varsinkin jouluruokaa kun se on niin älyttömän hyvää 😀rentous2Jouluna on loistava mahdollisuus viettää kevyempi viikko treenienkin suhteen ja antaa itselleen aikaa. Levätkää siis ja pysykää aktiivisina. Tehkää lumitöitä, ulkoilkaa perheen tai ystävien kanssa ja nauttikaa siitä yhteisestä ajasta jonka Joulun pyhät teille mahdollistaa 🙂 Aina ei tarvi mennä salille ja kotonakin voi jumppailla halutessaan. Myös pienet lepotauot treenaamisesta tekee ihmeitä mielelle, kropalle sekä myös tulevalle kehitykselle, joka tyssää aika nopeasti jos unohtaa viettää keveämpiä viikkoja.

NAUTINNOLLISTA JA RENTOUTTAVAA JOULUA KAIKILLE <3

Rakkaudella, Aino

 

10 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  <3 ! ihana teksti=)

 2. Salla kirjoitti:

  Niinpä, musta on kamalaa kun joulusta pitää repiä stressiä. Mä jätin tänä vuonna lahjat ostamatta, joulusiivouksen tekemättä ja koristeet laittamatta. Pakkasin vaan laukun ja suuntasin porukoille, ja voi että mikä ihana rauha ympäröi mut heti kun pääsin kotiin <3 Läheisten seura, lepo ja rauha, siitä on paras joulu tehty! 🙂

  Ihanaa joulua sulle, Aino!

  • Aino kirjoitti:

   Nimenomaan, aivan ihanalta kuulostaa! Ja niin rentouttavata, hihhi:)

   Kiitos kovasti ja sitä samaa myös sulle, Salla! 🙂

 3. Marjaana Tainola kirjoitti:

  Osaisinkin olla ressaamatta… :// 😀 mut ihanaa saa syödä kunnolla!! Ei väliä mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä vaan Se mitä Se uuden vuoden ja joulun välillä 😉
  Hyvää Joulua Aino! <3

 4. Viivi kirjoitti:

  Oon ihan hämmästynyt itestäni, sillä oon 1,5 vuotta sitten pistänyt ruokatavat kuntoon eli herkuttelen aika harvoin, mutta nyt oon viikon sisällä syöny ihan mahdottomasti suklaata 😀 Mutta joulussa parasta seuran jälkeen onkin ruoka ja herkut :p

  • Aino kirjoitti:

   Hahhhahaa Joulun taikaa kun rupiaa herkutki maistumaan! 😀 Mäkin just tein iiiiison satsin raakasuklaata oottelemaan huomista, namnamnam <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.