Hae
Aino Mäkelä

Sadepäivä ja arvonnan voittaja

On se jännä millanen vaikutus sääolosuhteilla voikaan olla ihmisiin. Kuitenkin kuten jo todettu: onnellisuus on mielentila. On oma valinta murjottaa neljän seinän sisällä sateen vuoksi tai kiukutella, koska sateenvarjo unohtui kotiin. Toki ois paljon kivempaa jos aina paistais aurinko ja asvaltit hohkais kuumuuttaan, mutta hei – tervetuloa Suomeen!

Neljä vuodenaikaa on rikkaus ja jos tuntuu, että se on liikaa niin muitakin vaihtoehtoja toki löytyy 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAloitin tänään kymmenen päivän PUR Puhdistuskuurin eli hellävaraisen kiinteän detoxin. Tietty säännöllisyys syömisiin tulee tekemään hyvää ja keveyempi olokin on erittäin tervetullut, energiaa kun ei koskaan voi olla liikaa 😉 Detoxin kunniaksi pyöräytinkin itselleni pikaruokana kasvissosekeittoa, omaa lemppariani. Sen kummempia miettimättä nakkasin kattilaan chiliä, paprikaa, porkkanaa, bataattia ja linssejä, jotka surautin samettiseksi sopaksi hetken kiehuttelun jälkeen.

Kokkaaminen on ihanaa ja syksyllä lämpimät ruoat onnistuu maistumaan erittäin hyvältä. Ruman värinsä keitto sai tänään linsseistä, jotka oli vihreitä. Seuraavat kymmenen päivää ruokavalioni onkin lihaton ja siinä tapauksessa juurikin linssit toimii loistavana proteiininlähteenä. Ainiin ja chili. Kuinka monesti oonkaan blogihistorian aikana kertonut rakastavani sitä? Sen tuoma lämpö kutkuttelee mukavasti mahanpohjassa sekä saa aineenvaihdunnan vetämään muutaman ekstrakierroksen.

Siinäpä pari omaa suosikkimakua näin viikon alkuun. Te jätitte omia jouluisia lemppareitanne rutkasti English Tea Shopin arvontaa koskien – kiitos niistä! Niiden ansiosta jo nyt uskallan luvata, että blogin tulevat joulureseptit tulee olemaan uskomattomia.

Oisitte jokainen ansainnut voittaa, mutta arpaonni suosi tänään Birgitta Phania! Isot onnittelut! 😀 Laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen aino.makela(@)gmail.com niin saadaan ihana teepaketti oikeaan osoitteeseen.

Kiitos kaikille osallistuneille! Ja lohdutukseksi voin kertoa, että uusi arvonta starttaa nopeammin kuin uskallatte arvatakkaan 😉

<3 Aino

PS. On sateessa hyvätkin puolensa: saanpahan ainakin laitettua kodin kuntoon, kun en mäkään nyt niin hullu ole, että vapaaehtoisesti lähtisin tuonne ulos hortoilemaan tälläisella säällä! Heh 😉 Mutta kuten sanottu – puolensa kaikella.

Yksi kommentti

  1. Bee kirjoitti:

    Siis mitä häh? Voitinko mä oikeasti jotain? Sain melkein sydärin, kun näin nimeni tuossa tekstissä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.