Hae
Aino Mäkelä

Tämän haluat tietää!

*Sisältää mainoslinkkejä

Terveisiä sairastuvalta!

Kyllä vaan, täällä kärsitään vuoden kiintiöflunssaa – juuri sellaisena hetkenä, kun sairastamiselle ei olis ollut aikaa. Tosin, onko sille koskaan? Tällä viikolla mulla oli ajatuksissa kirjoittaa teille mun treeniviikosta ja tavoitteiden etenemisestä sekä kuvata pitkästä aikaa toivottu ruokapäiväkirja, mutta ähh.. tällä hetkellä liikkuminen tapahtuu lähinnä sängyn ja jääkaapin välillä ja syön sitä mitä kaapista sattuu löytymään.

Josko ens viikolla sitten? Toivotaan!

Yhden jutun halusin teille kuitenkin jakaa ja sen onneksi pystyn tekemään, vaikken ookkaan täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Se on nimittäin SUPERVIIKKO, joka on käynnissä muutamassa verkkokaupassa ja myös mun omassa lempparissani eli FitnessFirstillä.

Superviikon aikana verkkokaupoissa on kaikkia huimia tarjouksia ja vaikka mä yleensä oon kulutushysteriaa vastaan, niin ostosten teko FitnessFirstiltä on pelkästään järkevää sillä kaikkihan tarvii ruokaa, eikö niin? Ja vielä parempi jos ruoka on laadukasta ja ravinteikasta – ja vieläpä edullisesti? 😀 Jos multa kysytään, niin vastaus on kyllä!

Tässä mun poimintoja tarjouksista, jotka on voimassa koko viikon:

  • Viherjauhe on se, mistä en luovu. Ihan mielettömästi ravinteita tiiviissä paketissa! Viherjauhe laittaa aineenvaihduntaan vauhtia, hellii ruoansulatusta ja saa kuonat liikkeelle, minkä lisäksi saat paljon vihreiden kasvien tärkeitä ravinteita 🙂 Viherjauheen käyttö näkyy mun omassa arjessa parempana palautumisena sekä energisempänä ja kevyempänä olona, minkä lisäksi mun iho on paljon kirkkaampi!
  • Chia-siemen on ehkä yks helpoimmista ja ravinteikkaimmista raaka-aineista, mitä tiedän! Siinä on runsaasti proteiinia ja elintärkeitä omega-rasvahappoja, sekä paljon vatsaa hellivää kuitua. Syönkin chiaa aikalailla joka päivä smoothien pohjana tai vanukkaana 🙂
  • Cashewpähkinä on yks mun lempparipähkinöistä ja käytössä melkein päivittäin! Cashew sopii hyvin smoothieen, mutta myös ruanlaittoon ja tietty raakaherkkujen leivontaan jossa se on hyvinkin olennainen.
  • Sitruunamehu on puristettu tuoreista sitruunoista ja sen kyllä maistaa! Valmiiksi pullotettu sitruunamehu on luomulaatuinen ja paljon kätevämpi käyttää, kuin puristaa mehua tuoreista sitruunoista. Ja usko tai älä – niin myös edullisempaa!
  • Kookosöljy on ihan mielettömän monipuolinen ja sitä voikin käyttää niin ruoanlaitossa kuin ihonhoidossa, sekä muun muassa oil pullingissa. Oon aiemmin kirjoittanut kookosöljyn käyttövinkkejä ja luettuasi ne, ymmärrät kyllä miksi mulla on aina kotona purkki tai kaksi kookosöljyä 😀 Löydät käyttövinkit TÄÄLTÄ
  • Kapryylihappo on tehokas ja nopea rasvanlähde keholle – ja erityisesti aivoille! Se kuuluu osaksi mun aamusmoothieita tai lämpimiä juomia, kuten rasvakahvia ja kurkumalattea. Se on myös ihan loistava pitämään suoliston bakteeristoa tasapainossa tuhoten huonolaatuisia bakteereita 🙂
  • Kollageenit: Nivel, Kauneus ja Bodybalance. Nykypäivänä monelle varmasti kollageenin terveysvaikutukset on jo tuttuja ja juuri niiden takia itsekin käytän kollageenia ahkerasti. FitnessFirstiltä löydät laadukkaat ja erinomaisesti imeytyvät kollageenit moneen tarpeeseen – etenkin aktiivisille ihmisille, jotka haluaa pitää itsestään parasta mahdollista huolta 🙂
  • Mantelit kuuluu cashewpähkinöiden lailla osaksi mun smoothieita tai ihan perus ruoanlaittoa sekä tietty leivontaa! Niistä saa paljon E-vitamiinia, magnesiumia ja kuituja sekä tietty proteiinia, minkä vuoksi ne on myös ihan mielettömän hyviä välipalana!
  • Kvinoa on yks mun gluteenittoman ruokavalion peruskivistä, sillä se on luontaisesti gluteeniton ja ihan mielettömän hyvä vatsalle! Tykkään hirveästi sen ominaismausta, minkä vuoksi se sopii tosi hyvin salaatteihin ja pataruokiin sekä lisukkeeksi ihan sellaisenaan.

Näiden tarjouksien lisäksi FitnessFirstillä vaihtuu supertarjoukset joka päivä! Tänään siellä on koko luonnonkosmetiikan valikoima -30% mikä on musta aika huikee ale! 😀 Kaikki muutkin tarjoukset + vaihtuvat tarjoukset löydät aina TÄÄLTÄ ja tietty FitnessFirstin uutiskirjeeltä ja Facebookista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.