Hae
Aino Mäkelä

Valkee

Kaamosmasennus nousee pinnalle joka vuosi pimeyden saapuessa. Mäkin oon jokavuotiseen tapaan saanut siitä osani ja oonkin yrittänyt täällä jakaa teille kohtalotovereille vinkkejä sen selättämiseen!

Sain kuitenkin isiltä mieluisen lahjan. Nimittäin Valkeen kirkasvalokuulokkeet!! 🙂 Parempi myöhään entä ei milloinkaan. Itseasiassa nyt on aika hyvä hetki, sillä pääsen aloittamaan niiden käytön ennen töihin paluuta. Töihin kun joskus joudun menemään jopa aamulla kuudeksi, ens viikolla jo heti neljä kertaa…. AUTS. Aion siis jatkossa käyttää näitä päivittäin 6-12minuuttia. Lupaan informoida tuloksista, joita pitäisi kuulemma ilmetä 1-4 viikon aikana!

Kyllä mun isi on vaan paras!!

 

”Vuonna 2008 tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa 9 potilasta 10:stä koki oireidensa helpottavan kokonaan viimeistään neljän koeviikon kuluessa. Oireita olivat esimerkiksi väsymys, uupumus, aloitekyvyttömyys, ruokahalun ja unen tarpeen lisääntyminen, huono unenlaatu ja heräämisvaikeudet aamuisin.

Kirkasvalo on käytetty kaamosmasennuksen hoitokeino. Valoa ei kuitenkaan tarvita vain silmiin, vaan aivoihin, jossa masennuksen kannalta olennaiset valovasteelliset alueet ovat. Valkee toimittaa valon tehokkaasti sinne, missä sitä tarvitaan: siksi se parantaa ja ennaltaehkäisee tehokkasti kaamosoireita. ”

LÄHDE valkee.fi

2 kommenttia

  1. Aradhel kirjoitti:

    Siis mitkä noi on ? =DDDD

    • Aino kirjoitti:

      Apua, mä jotenki luulin että kaikki tietää! Vois lisätä pienen briiffin tuohon 😀 Mutta siis noita kuulokkeita käyttämällä pitäis kaamosmasennuksen oireiden vähentyä. Siis väsymyksen, univaikeuksien ja masennusoireiden jne pitäis vähentyä :)Täältä lisää http://www.valkee.com/fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.