Hae
Aino Mäkelä

Tänään – I Love Me !

iloveme9 iloveme6 sundayfunday6-892x1024 sundayfunday5sundayfunday2Heippa ihanat!

Parhaillaan Helsingissä on käynnissä kolmipäiväset kauneus ja terveys eli I Love Me -messut jälkeen ja nää kaikki kuvat on mulle rakkaita muistoja viime vuoden messuilta, joista koen ”mun nykyisen tarinani” saaneen kunnolla alkunsa. Ja voitte varmaanki arvatakin, että perhoset vatsassa ja innosta soikeana oon taas tänään suuntaamassa kohti Messukeskusta!

Viime vuoden messujen jälkeen on tapahtunu niin paljon upeita asioita etten edes osaa kuvailla kuinka kiitollinen oon siitä kaikesta. Jos jotain oon itelleni todistanu kuluneen vuoden aikana niin sen, että kaikki on mahdollista.

Viime yö tuli vietettyä raakasuklaan sekä ystävien aiheuttaman euforiantäyteisenfiiliksen vuoksi hereillä pitkälle aamuyöhön, joten tunnustan että en tänään tuu ehkä olemaan ihan se skarpein versio itsestäni, mutta silti jokanen joka uskaltaa tulla mua moikkaamaan saa multa tänään kivan yllärin mukaansa! 😉 Varmana nakkina haluankin vinkata, että klo 15:30 mut löytää I Love Me -loungesta jossa me ollaan yhdessä Monnan, Maijun ja Hannan kanssa paljastetaan vihdoin kauan vaiettu ”projektiX”n salaisuus. Tulkaa kaikki siis sinne!

Ihanaa lauantaita kaikille ja hei: uskokaa unelmiinne ja eläkää ne todeksi!

<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.