Hae
Aino Mäkelä

Kiitos lokakuu, olit ihana

IMG_3006OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3423OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANiin se vaan menee – taas on aika jättää taakse yksi kuukausi ja vaihtaa kalenterin sivu kohti seuraavaa. Voi marraskuu kuinka sua odotankaan! Kuukaudet vaihtuu, viikot vierii ja päivät kuluu, mutta lokakuu on tänä vuonna ollut jotenkin poikkeuksellisen ihana – täynnä viisastumista, nöyrtymistä, rakkautta, lämpöä ja valoa.

Ei merkkiäkään syksyn pimeydestä tai kylmyydestä mitä nyt kerran onnistuin palelluttamaan sormet pyöräillessä tuulta vasten.

Tulevaisuus on kiehtova sillä koskaan ei tiedä mitä se tuo tullessaan. Pelkkä ajatuskin saa mahanpohjan kipristelemään sillä kuukausi takaperin en olisi itseasiassa voinut uskoakkaan olevani nyt tässä tilantessaa missä oon näitä sanoja tähän ruudulle rustaillessani. Uusi kuu – uudet kujeet ja te mua instagramissa jo seuraavat tiedättekin, että elän taas muutoksen aikoja 😉 Eilen mietinkin, että milloinkohan sitä fiksuuntuu ja malttaa rauhoittua, mutta en usko sen tapahtuvan ihan hetkeen. Ajatuksena se on toki kiehtova, mutta sen aika ei taida olla ihan vielä vaan aion nauttia täysin rinnoin tästä flowsta jossa mun elämä tällähetkellä lipuu.

Menneisyyttä on myös on ihana muistella. Siihen ei kannata takertua tai kaivella vanhoja ikäviä asioita vaan nimenomaan vaalia niitä hyviä muistoja – niinkuin mäkin teen näitä tän postauksen kuvia katsellessa.

Kirjan vikat kuvaukset. Ystävän läksiäiset. I Love Me -messut. Kirjan julkistaminen. Monta mahtavaa workshoppia. Useita herkullisia illallisia. Nauruntäyteisiä iltoja. Lämpimiä halauksia. Onnenkyyneleitä. Jäähyväisiä.

Niin ja jos et muuten oo vielä maistanut kinuskiunelmaa niin suosittelen kokeilemaan! Oon nimittäin saanut siitä reseptin julkaisun jälkeen uskomattoman määrän positiivista palautetta 🙂 Ja blogin Facebook-sivulla on myös käynnissä juhla-arvonta 1000 tykkääjän rajan ylittymisen kunniaksi aina sunnuntaihin saakka.

Olkoon tuleva kuukausi yhtä antoisa kuin edeltäjänsä,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.