Hae
Aino Mäkelä

11 x vaikea vastata

Meidän ihana Emma tarttui 11 x vaikea vastata -blogihaasteeseen ja nää kysymykset oli niin hauskoja, että mun oli ihan pakko tarttua tähän itsekkin! 😀 Tän avulla myös kaikki te uudet kasvot siellä ruudun toisella puolella pääsette tutustumaan vielä vähän tarkemmin mun sielunmaisemaan.

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Olin lapsena tosi innokas ja hyvä hiihtäjä. Muistan, että voitin tai olin mitalisijoilla tosi monissa hiihtokilpailuissa ala-asteikäisenä ja kutsuinkin itseäni aina vitsillä Aino-Kaisa Saariseksi. Innostus kuitenkin laantui, kun mulle tuli voimakas kasvupyrähdys minkä seurauksena menetin kehoni koordinaatiokyvyn täysin enkä enää ”osannut” hiihtää.

Olin aina ollut todella voitonhimoinen enkä kestänyt olla surkea, joten en vuosiin mennyt laduille. Kunnes aikuistuttuani innostuin taas hiihtelemään vanhempieni luona järvenjäällä ja vitsit, miten kivaa puuhaa se onkaan! Onneksi kohta tulee taas hiihtokelit 😉

Mitkä ovat huonoja puoliasti?

Mun päässä on usein aivan liian monta välilehteä auki – eli voitte vaan kuvitella, ettei mun keskittymiskyky oo mitenkään paras mahdollinen. Tahdon olla tehokas ja hyödyllinen, mutta usein kaadun omiin nilkkoihini yrittäessäni liikaa kerralla 😀 Innostun myös yleensä asioista niin paljon, että vedän hommat aivan överiksi ja saatan kyllästyä kivaankin tekemiseen vain siksi, että teen sitä liikaa.

Mikä sinussa ihastuttaa muissa?

Avoimuus, positiivisuus ja pohjosesta peritty sisukkuus.

Millaisia harhoja someminääsi liittyy?

Moni kuvittelee mun olevan ihan päätön terveysnatsi, mutta todellisuudessa oon ihan ihminen siinä missä muutkin. Ja vielä tosi rento sellainen, vaikka itse sanonkin! Syön välillä roskaruokaa, nautin hyvästä viinistä ja viihdyn viikonloppuisin myös tanssilattialla revittelemässä. Enkä edes aina kieltäydy tarjotusta suklaakonvehdista 😉

Jos saisit mikä tahansa ominaispiirteen tai taidon, mikä se olisi?

Tahtoisin olla järjestelmällisempi. Silloin mun kärsimätön ja tehokas luonteeni tulis paremmin esille, kun hommissa ois enemmän järkeä. Veikkaan että myös järjestelmällisempi (lue: siistimpi) ympäristö vois rauhoittaa mua.

Miten tapasit poikaystäväsi?

Lupaan kertoa, sitten kun se on ajankohtaista – ja veikkaan, että tää tarina tulee olemaan aika hyvä.

Mikä sinusta tulee ”isona”?

Onnellinen ainakin. Työjuttujen suhteen en osaa vielä sanoa, että mihin tää tie tulee viemään – haluaisin jossain välissä saada käytyä ravintoterapeutin opintoni loppuun, mutta ainakaan en usko että tulen koskaan pyörittämään ”vain” vastaanottoa. Tahdon laajentaa osaamistani ja yhdistää useampia elementtejä, joissa saan hyödyntää taitojani parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikä saa sinut nauramaan?

Tilannekomiikka, mauttomat vitsit ja huonot meemit, joista tunnistan itseni (ja usein nimenomaan epäonnisen rakkauselämäni). Nauran usein ja paljon, ja mut onkin helppo saada nauramaan!

Suurin paheesi?

Näitä on yllättävän paljon. Muun muassa valkoviini, kartanon perunalastut & valkosipulidippi sekä 3 kaverin vegaaniset jäätelöt (etenkin piparminttu&suklaa). Ja Foodinin mangot! Ne on ihan törkeen hyviä. Ja raakasuklaalla kuorrutetut inkiväärit.

Mistä asioista tulet todella onnelliseksi?

Siitä, kun näkee itselle rakkaiden ihmisten olevan onnellisia. Ja sellainen yhteenkuuluvuuden tunne ja vilpitön rakkaus, toisista huolehtiminen, sulattaa mun sydämen aina. Tottakai myös se, että tietää olevansa jollekkin tärkeä ja tekevänsä jonkun onnelliseksi saa tuntemaan itsensä erityiseksi ja tosi onnelliseksi.

Mikä on sun lempi Disney- piirretty?

Tätä ei tarvi edes perustella: Kaunotar ja hirviö <3

——-

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

4 kommenttia

 1. hanna kirjoitti:

  Kiva haaste! On ihanaa että blogihaasteet on tulleet takaisin ja niihin ihmiset haluavat vastailla, näistä kun oppii aina uutta pientä kivaa!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • aino kirjoitti:

   Eikö! Mustakin nää on kivan kepeitä juttuja, joita on aina hauska lukea 🙂

 2. Kaisa kirjoitti:

  Milloin olet alkanut seurustelemaan? Seuraan sua IG:ssä mutta mennyt ihan ohi! 🙂 Onnea!

  • aino kirjoitti:

   Kääks! Tarkoitin tuolla ”sitten kun se on ajankohtaista”, että sitten kun alan seurustelemaan.. 😀 Pahoittelut epäselvyydestäni 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.