Hae
Aino Mäkelä

Suklaisia välipaloja

Viime viikolla sain I Love Me -bloggaajatapaamisesta mukaani pussukoita, joista löytyi mun uusin arjen pelastaja. Varmaan helppo arvata, että se liittyy jotenkin ruokaan? 😉 Hahhahhaa, jo vain sillä kyseessä on Puhdistamon Suklaapakkaus ja oon menettänyt sydämeni täysin.

Suklaapakkaus on siis vaniljalla maustettu kaakao-maca sekoitus ja se on tarkoitettu raakasuklaan, raakasuklaajuomien ja raakasuklaapirtelöiden valmistamiseen. Itsehän mä vasta hiljattain villiinnyin  tekemään itse raakasuklaata, joten kaikki tämmöset sekoitukset on mulle ihan uusia ja erittäin tervetulleita tuttavuuksia! Pakkauksesta löytyy lisää tietoa tämän linkin takaa.

Suklaapakkauksen avulla on siis erittäin helppo saada makua ja makeutta kaikenlaisiin kokkailuihin. Ootteko te jo tutustunee suklaapakkaukseen? Alla mun tän viikon lemppari välipalareseptit, joissa molemmissa tietty suklaapakkaus näyttelee isoa roolia, nams 😉

Herkkulettu manteleiden ja raejuuston kera, nam :)

Herkkulettu manteleiden ja raejuuston kera, nam 🙂

SUKLAISET VÄLIPALALETUT 

Muussaa banaani kulhoon ja sekoita sen joukkoon kaksi kananmunan valkuaista (tai halutessasi kokonainen kananmuna). Viimeistele taikina lisäämällä siihen ruokalusikallinen sekä pellavansiemenrouhetta että suklaapakkausta. Paista kämmenen kokoisia lettuja kookosöljyssä miedolla lämmöllä. SUKLAINEN PROTEIINIPIRTELÖ

Laita blenderiin puolikas banaani, mitallinen riisiproteiinijauhetta, teelusikallinen suklaapakkausta ja teelusikallinen kookosöljyä. Lisää haluamasi määrä vettä riippuen siitä, millaisen koostumuksen pirtelölle tahdot, ja surauta tasaiseksi. Nauti!

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.