Hae
Aino Mäkelä

Uuteen nousuun

Läskiks meniTuuliviiri. Se minä oon, koen lyhyellä aikavälillä tunteita laidasta laitaan niitä sen kummemmin piilottelematta. Vaikka oon toki sitäkin joskus aiemmin harrastanut. Kun innostun niin innostun täysiä enkä säästele kaasua vaan painan sata lasissa jatkuvassa nousukiidossa. Nautin matkasta ja maisemista, mutta silti kokoajan eteenpäin pyrkien. Mussa on aina kytenyt sisällä palava intohimo ja ei oo mitään parempaa, kuin päästää se valloilleen ja kulkea kohti omia unelmiaan.

Nousukiidon jälkeen tuuliviirin lasku ei kuitenkaan aina oo ihan tasainen. Se on oikeastaan aikamoinen syöksy kohti maata ja laskeutuessa tulee usein ruhje tai pari. Se on se hinta, jonka usein saa maksaa. Mutta tiedättekö mitä? Jos ei koskaan tippuisi korkealta ja kovaa, ei myös ikinä haastaisi itteään oppimaan mitään uutta.

Negatiiviset tunteet ja ahdistuneisuus on epämukavaa, ne saa mut tuntemaan itseni lähes hulluksi. Mutta nekään tunteet ei ole itsessään huonoja, vaan ainoastaan se miten me itse niihin reagoidaan voi saada aikaan jotain negatiivista. Oikeastaan ne tunteet, jotka tuntuu kaikista eniten epämiellyttävimmiltä on todennäköisesti niitä, jotka opettaa meille jotain todella tärkeää.

Välillä omien valintojen ja ajatusten kyseenalaistaminen, niiden syvällisempi pohdiskelu voi viedä meitä yllättäviin paikkoihin – avata ovia, joiden ei edes tietty olevan olemassa. Meidän täytyy ainoastaan uskaltaa katsoa kolikon toiselle puolen ja suhtautua avoimin mielin uusiin mahdollisuuksiin.

20 tapaa nauttia elämästäÄlä säikähdä tunteita, äläkä aliarvioi niiden voimaa. Sen sijaan tutustu niihin ja kysy itseltäs, miksi susta tuntuu just siltä. Mitä voisit tehdä, että se tunne muuttuis positiiviseksi voimaksi joka saa sut nostettua takaisin nousukiitoon? Veikkaanpa että saatat yllättyä ja nousta korkeammalle, kuin koskaan edes uskalsit haaveillakkaan.

Iloa sunnuntaihin,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.