Hae
Aino Mäkelä

Kysymyshaaste

Jo jokin aikaa sitten sain Milliltä haasteen, jonka päätin näin sateisen launtaipäivän kunniaksi toteuttaa. Mulla oli eilen varmaan yks maailman parhaimmista päivistä ikinä ja pitihän sitä sitten illan tullen lähtä juhlistamaan.. tänään en siis oo tehnyt mitään muuta järkevää, kun harrastanu shoppailua perheen kanssa ja syönyt navan täyteen kinkkibuffassa 😉 
 
Haasteita ja postaustoiveita saa kyllä nakella kommenttiboksiin aina jos ideoita vaan syntyy! Nyt mulla on jopa aikaakin toteutella niitä, hih 🙂
 
Kesäjuomaa :P

Kesäjuomaa 😛

1. Mikä on ehdoton lempiruokasi? 
Tää on tosi vaikee kysymys, koska mä rakastan ruokaa ja on tosi vaikeeta nostaa jotain muiden yläpuolelle. Vähän sama, jos joku kysyis että kuka on mun paras kaveri, hahha 😀 Mutta fried rice on ihan superhyvää, lohi on suurta herkkua ja samoiten banaanit. Mutta jos yhdellä ruualla pitäis elää koko loppuelämä niin se ois varmaan puuro.. siitä kun saa niin paljon kaikkea erilaista aikaseksi!
 
2. Mikä on rankin tekemäsi urheilusuoritus? 
En mä ees muista sellasta 😀 Varmaan talvella tehty juoksuennätys hyytävässä viimassa ja lumisateessa. Cooperin testit oli koulussa aina ihan hirveitä, mutta niitä en koskaan edes yrittänyt tehdä tosissaan. Ja henkisesti rankin oli varmaan viime viikolla telinevoimisteluhommat – pelko tuntui niin ylitsepääsemättömältä, mutta onneksi selätin sen lopulta 🙂

Yleensäkkin varmasti henkinen puoli on eniten ollu koetuksella – se että uskaltaa yrittää eikä anna epäonnistumisen pelon lannistaa. Se nöyrtyminen on opettanut aika paljon ja oon tajunnut, että kaikessa ei voi olla paras ja tullakseen parhaaksi on tehtävä töitä ja haastettava itseään aivan uudella tavalla.

Sadepäivän shoppailuja ;)

Sadepäivän shoppailuja 😉

3. Miten eri vuodenajat vaikuttavat liikkumiseesi ja ruokavalioosi?
Kesä vaikuttaa ihan selvästi – silloin tulee herkuteltua enemmän enkä pingota syömisestä turhaan. Muina vuodenaikoina on paljon helpompi olla vähän tylsempi, mutta kesällä tosiaan nautiskelu on se ykkösjuttu 😀 Liikuntaa tulee harrastettua vuodenajasta huolimatta ihan yhtälailla, mutta kesällä liikunta on enemmän fiilispohjaista ulkona harrastelua kaveripohjalla, kun taas masentavampina vuodenaikoina tulee helposti vietettyä liikaa aikaa punttisalilla.

 

:P NAM!

😛 NAM!

4. Minkä supermiesvoiman haluaisit ja miksi?
Haluaisin ehdottomasti osata lentää. Ois ihana vaan liidellä taivaalla, olla ihan rauhassa muiden ulottumattomissa ja nautiskella näkymistä. Ja lentämällä pääsis varmasti paljon nopeammin paikasta toiseen 😀

 

Loppupäivän ohjelma: porukoilla löysäilyä. Ei valittamista :P

Loppupäivän ohjelma: porukoilla löysäilyä. Ei valittamista 😛

5. Ketä urheilijaa kunnioitat eniten ja miksi?
Mä en hirveästi seuraa mitään urheilujuttuja, joten en oikeen osaa vastata tähän. Enkä muutenkaan yleensä ihaile ihmisiä suoritusten perusteella. Yks urheilija jota kunnioitan tosi paljon, on mun pikkuveli – siinä on kundi, joka hoiti treenaamisen ohella kunnialla valkolakin päähänsä ja valmistautui koko kevään pääsykokeisiin ihan täysillä – se määrätietoisuus ja kunnianhimo on ihailtavaa.
 
Huippua viikonloppua kaikille! <3

2 kommenttia

  1. Senja kirjoitti:

    mä haluun kinkkibuffaan !!! alko tehä sikana mieli, viime kerrasta kun kiinalaista oon syönyt on vuosia :D!

    • Aino kirjoitti:

      Kinkki on niiiin hyvää <3 Yleensä aina jos syön ulkona niin syön kinkkiä, hahha! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.