Hae
Aino Mäkelä

Yksi yö Jouluuuun on!

Mä lähden nyt Joulun viettoon pohjoiseen, jee! Luvassa rentoutumista, jouluruokia ja ihan ensiluokkaista seuraa. Nään myös mun viikon ikäisen siskontytön ensimmäistä kertaa<3 Ihanaa!

Älkää muuten stressatko näistä joulunajan herkutteluista ja syömisistä. Stressi lihottaa myös 😉 Ja jos syö muuten järkevästi niin pieni herkuttelu ei ole pahitteeksi. Itse aion ainakin syödä rennoin mielin juuri niitä juttuja joita mieli tekee. Laitoin huomisillalle jo tilaukseen glögiä, pipareita ja sinihomejuustoa – ihan parasta iltaherkutteluun! Ja ahhh nitä joulupöydän antimia… 🙂

Oon muuten tosi koukuttunut instagramiin. Voitte seurailla mua siellä jos tykkäätte, nimimerkki on aippee 🙂

Kuten huomaatte päivittelen sinne aikapaljon ruokakuvia, hahha! Mun kaverit pitää mua varmaan ihan pöhkönä, mutta tykkään itekkin hulluna katella instasta ruokakuvia, joten mikäs siinä.

Muita koukuttuneita? 🙂

PS Hyvää Joulua!! <3

PPS Ollaankohan mun pikkuveljen kans puheväleissä tän roadtripin jälkeen? Poltin meille pari levyllistä musiikkia ajomatkan iloksi ja….tota… mun musiikkimaku nyt on vähän mitä on :–D Haluaisitteko että vinkkailen teille hyvistä treenibiiseistä, semmosista jotka saa älyttömän buustin päälle? Nää levyt on nimittäin täynnä niitä!

2 kommenttia

  1. indie by heart kirjoitti:

    Kivoja kuvia 🙂 Musta on mukava katsella muitten otoksia, mutta omassa puhelimessa ei instagramia ole.. Toisaalta ihan hyvä niin on ainakin yksi asia vähemmän mikä koukuttaa 😉 (ja yksi käyttäjätili vähemmän hehe)Toivottavasti joululomasi oli ihana ja rentouttava ! ^^Satu Indie by heart

    • Aino kirjoitti:

      Kiitos! 🙂 Ja heh tuo on tosiaan kyllä hurjan koukuttava, melkeen harmittaa että sorruin sinne liittymään vaikka pitkään ajatusta vastustin ;)Ja kiitos mun joululoma oli aivan ihana! Toivottavasti sulla oli kans 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.