Hae
Aino Mäkelä

Outo tunne

Moi kaikki, mites teiän viikonloppu sujuu?

Mulla on ollu koko päivän vähän hassu fiilis, oikeestaan jo eilisestä asti, ja itseasiassa se on niin hassu että mun oli nyt pakko ihan istahtaa alas ja raapustaa nää fiilikset ylös. Voi nimittäin olla, ettei tällästä päivää tuu taas hetkeen näkymään – hahha! Ja tälläistä viikonloppua mulla itseasiassa on jo kerennyt tulemaan vähän ikävä.

Outo tunne

Ensinnäkin tää viikko on ollu eka aikoihin, jonka oon viettänyt kokonaan Jyväskylässä. Oon joka aamu saanu herätä omasta sängystä ja joka päivä tulla toimistolle puuhastelemaan työkavereiden kans – ja tää on ollu niiin kivaa! Voi vitsit miten hyvää tekee joskus olla vaan paikoillaan.

Nyt on myös ekaa kertaa sellanen viikonloppu, että saan olla kotona. Yksin. Siis ihan yksin! Ja nyt kun työt on hoidettu niin mun ei tarvi tehdä mitään tai nähdä yhtään ketään ellen halua. Musta on ihana olla ihmisten kans ja kaikenlainen puuhastelu hyvässä seurassa on aina kivaa. Myönnän kuitenkin viihtyväni loistavasti ihan vaan itsekseni, joten aion ottaa tästä kaiken ilon irti – tällästä hetkeä ei nimittäin oo ollu yli kahteen kuukauteen.

Outo tunne

Kaikista oudointa ja ehkäpä ärsyttävintä on se, että oon ollu koko viikon vähän puolikuntoisena. Silleen, että aamulla kun herää on tosi hyvä fiilis, mutta heti ovesta ulos lähtiessä on alkanu puskemaan tuskanhikeä pintaan.. Niin turhauttavaa. Oon jo miettinyt, että lähtisin juoksemaan pitkin kaupunkia ilkosillani tai kävisin järvessä pulahtamassa, että saisin tän taudin kunnolla päälle ja sitä myöten ohi.. Blaah! 

Ei muutaku kurkumalatte ja cayennepippuria kurkusta alas, Netflix pyörimään ja villasukat jalkaan –  sit vaan toivotaan että ens viikolla olisin taas täysissä ruumiin ja sielun voimissa, valmiina ottaan uudet (treeni)haasteet innolla vastaan!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Siis mulla on ihan sama: puolkuntonen viikko! herätessä saattaa olla ihan ok olo mutta kun alkaa jotain puuhastelemaan (tai siis sen jälkeen kun on puuhastellut) on olo ihan töttöröö. Ei kuitenkaan (vielä) sen kummempia muita oireita, vähän nenä tukkonen välillä. ärh.

    Mutta toivotaan että saatais molemmat alottaa uus viikko terveenä ja uutta energiaa täynnä! 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Eikä..! Voi sua, tai siis meitä. Tää on kyllä niin turhauttavaa ja mulla on just tota samaa oireilua kans, että välillä vähän tukkonen olo – mutta ei tosiaankaan kokoaikaa 😀 Nyt sormet ja varpaat ristiin että ens viikko ois meille terveempi ja virkeempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.