Hae
Aino Mäkelä

Treenin jälkeen

….parasta on ruoka! Mä aina pyrin treenin jälkeen syömään mahdollisen tasapainoisen aterian, jotta palautuminen ei ainakaan jäis ravinnon puutteesta kiinni 🙂 Jos rehellisiä ollaan, niin yleensä nautin eka palautusjuoman sillä mä oon sellanen kokkailijatyyppi että se ruuan ilmestyminen siihen lautaselle kestää yleensä tovin jos toisenkin.

Mä en kyllä mitään kaloreita tai ravintoaineiden osuuksia laskeskele vaan kokoan lautasen ihan oman mielen mukaan. Toki jääkaapin sisältökin hieman rajoittaa ja joskus lautanen onkin täynnä vähän kaikkea.. Pääasiassa pyrin kuitenkin täyttämään lautasen lautasmallin mukaan – paljon kasviksia ja vihanneksia sekä joku proteiinin lähde. Täytyy myöntää, että hiilareita mulla tulee syötyä liian vähän ja tarkotuksena oiskin opetella lisäämään sitä ruokavalioon 🙂


Miten te syötte treenipäivinä? Suunnitteletteko syömisenne tarkkaan vai  meettekö enemmän fiilispohjalta? 🙂

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Ihanan ravitsevan näköinen annos! Itse treenipäivinä syön aika fiksusti ja suunnitelmallisesti (esim. ettei joudu treenata nälkäisenä muttei täydelläkään vatsalla), mutta silloin kun ei tule treenattua, ei tule suunniteltua syömisiäkään liiemmin.

    • Aino kirjoitti:

      Joo toi on kyllä tosi tärkeetä miten syö ennen treeniä – jos on liian täynnä tuntuu pahalta ja jos on nälkänen niin tuntuu vielä pahemmalta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.