Hae
Aino Mäkelä

Arvonta!

Tsubbiduuu vaan kaikille!

Ajattelin näin tiistain kunniaksi päräyttää teille arvonnan käyntiin 😉 Itseasiassa tää on historiallinen tapahtuma sillä kyseessähän on blogin eka arvonta ikinä, hehhee! 

Kuten jo aiemmin lupailin niin arvon teidän lukijoiden kesken lippuja I Love Me -messuille. Messuthan järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11-13.10 ja messujen virallisena bloggaajana mut voi bongata messujen aikaan Blogger’s Loungesta 🙂 Toivottavasti siellä siis nähdään!Ja koska tietty haluan, että mahdollisimman moni teistä lukijoista saapuu paikalle niin arvon 3kpl kahden lipun settejä 🙂 Elikkäs kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä sähköpostiosoitteesi kommentin yhteyteen oot mukana arvonnassa! Arvonta kestää viikon elikkäs 24.9 asti on aikaa kommentoida.

Arvoistaisin hurjasti jos kertoisitte vähän postaustoiveita ihan yleisesti sekä messuihin liittyen – mikä teitä lukijoita kiinnostaa I Love Me -messuilla eniten, mihin haluaisitte itse tutustua ja paneutua messuilla? 🙂

Hurrrrjasti tsemppiä kaikille arvontaan ja tehokasta tiistain jatkoa! Mä lähden nyt eka kesyttään rautaa ja illaksi sitten taas työt kutsuu. Me likes 😉

114 kommenttia

 1. Elina hoo kirjoitti:

  Uuuu! Kuulostaa niin kivalta, että pakko osallistua. Olis kyllä mahtavaa päästä mukaan! 🙂

  • Tiina kirjoitti:

   Tänä vuonna tulisi 10s kerta noilla messuilla eli 10vuotta sitten aloitin käydä. Terveyspuoli on se kiinnostavin :).
   tiinamj at gmail piste com

 2. Iivie kirjoitti:

  Tittidii, osallistun arvontaan 🙂

 3. Viivi Vornanen kirjoitti:

  my day video ois kiva:)!!!

  viivi_v@hotmail.com

 4. essiessi kirjoitti:

  Ooo, osallistun!! 🙂 Olin viime vuonna paikalla ja tykkäsin kyl tosi paljon. Eniten kiinnostaa noi terveyspuolen jutut & luin tuolta nettisivuilta et siel on mahdollista päästä kokeilee raakasuklaan valmistusta, nam 😛
  essi.j.salonen@student.hamk.fi

 5. Kirsi Murto kirjoitti:

  Itse jos pääsisin tuonne messuille (vink vink 😉 ), niin paneutuisin tuohon Terveys-puoleen ja varmasti kertoisin messuista omassa blogissani 🙂 Haluan kuulla myös sinun mielipiteitä Terveys-puolelta ja ylipäätänsä messuista ja oletko esim. heidän väittämään samaa mieltä 🙂

  Lisäksi jos messuilta saa testipakkauksia yms. niin kerrothan kokemukset 🙂

  t. Kirsi (kirsi.murto2@gmail.com)

 6. Liisi kirjoitti:

  Odotan messuja kovasti, kävin kyseisillä messuilla viime vuonna ja olen koko vuoden odottanut, että pääsen uudestaan!! Olin ihan liekeissä terveys-ostastolla pyörimässä 🙂 Terveys- osasto on kaikista mielenkiintoisin. kaikki mikä liittyy hyvinvointiin.. ehdottomasti! Todella paljon ihmisiä ja paljon näytteilleasettaija… tosi hieno tapahtuma! 🙂

  Toivottavasti voitan lipun!! 😉 Hihiiii….

 7. jasmine kirjoitti:

  ois kyl iha huippua päästä tonne ja mua just kiinnostaa kaikki terveyteen liittyvä ja ois siistii nähä sutkin livenä=) varmasti sais uutta intoa taas ja uusia ideoita messujen kautta. postaustoiveena sulle (ps rakastan kaikkii sun ruokajuttui himona) ni niitä lisää ja just sun kaupankäyntiarkee ja herkutteluhetkist, jos just repsahtaa=) hyvää syksyä!

 8. Tupu kirjoitti:

  Terveys-puoli kiinnostaa.:) en ole koskaan käynyt näillä messuilla, joten en ihan tiedä, mitä odottaa! Olisi huippua päästä

 9. Sara L kirjoitti:

  Terveys puolella tottakai tutustuisin kaikkiin ihaniin maistiaisiin 😉 No vakavemmin ottaen kiinnostaisi tutstua joogan maailmaan! tarvitsisin jonkun lempemmän tasapainottavan harrastuksen tuon salin ja crossfittailun rinnalle 🙂 Kauneuspuolelta sitten kiinnostaisi hake vähän luonnonkosmetiikkaa testiin!

 10. Tiia kirjoitti:

  Hei! Messuilla kiinnostaa mm oivallusten keittiö. Reseptejä ja ruokaohjeita olisi kiva nähdä myös blogissasi. Blogger loungeen olisi myös mukava päästä tutustumaan! Kiitos muuten kivasta blogista jota olen jonkin aikaa lueskellut mutta tämä arvonta on ensimmäinen kommenttini 🙂

 11. essi kirjoitti:

  Jos arpaonni ei itseäni suosi, enkä siis paikalle pääsisi, niin olisi ihana jos kertoisit tarkasti millaista messuilla oli! Messut vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta ja mielelläni itsekin tulisin tapahtuman katsastamaan! 🙂

 12. Vilkku kirjoitti:

  Terveyspuoli kiinnostaa eniten! Terveellinen ruokavalio on mulle tärkeetä, ja vaikka tuntuu että sen noudattaminen on välillä vaikeeta niin kaikkeni yritän! Sun blogissa tykkään eniten just ruokajutuista, joten niitä sais olla lisää 🙂 Lisäks kaikki hyvän mielen treenipostaukset on hyviä! 🙂

 13. mariiy kirjoitti:

  Mua kiinnostaa eniten kaikki hyvinvointiin liittyvät uutuus tuotteet ja tietty kaineus jututkin 🙂 Eli oikeastaan kaikki!

 14. Laura kirjoitti:

  Olispa aivan upeaa päästä tutustumaan messuihin! 🙂 Tällä hetkellä en osaa vielä tarkemmin sanoa, mitä haluaisin eniten kuulla tai nähdä – kaikki tuntuu kiinnostavan mielettömästi! 😀

  laura.leppajarvi@gmail.com

 15. Tinski kirjoitti:

  Olen tutustunut netissä jo messutarjontaan ja laittanut merkille vaikka miten monta mielenkiintoista messuosiota. Huikea tarjonta! Kuntoilun ja siihen liittyvien asioiden lisäksi kiinnostavat hiustrendit sekä bodypaintingin SM-kisat.. Luulen, että näiltä messuilta lähtee vasta siinä vaiheessa, kun monitorit kuuluttavat messualueen sulkeutumisesta. 🙂

 16. Jannika Hohtari kirjoitti:

  Minua kiinnostaisi saada lisää tietoa noista ns. superfoodeista! Ite oon jotenkin jäänyt ihan autuaan tietämättömäksi esim. Maca- jauheen ja muiden terveysvaikutuksista elimistöön 😀 tuntuu, että nykyään saadaan myytyä kuluttajille lähes mitä tahansa, kuin vain mainostetaan tuotteen hirvittävän hyviä terveysvaikutuksia, vaikka todellisia näyttöjä ei olisikaan. Olen siis hyvin skeptinen, ja haluan oikeasti tuntea tuotteen ja sen terveysvaikutukset ennen kuin lisään sen ruokavaliooni 😀
  olisi kiva saada lisätietoa miten niitä voisi tälläinen tavallinen tallaaja käyttää hyödykseen normaalin, suht terveellisen ruokavalion lisänä 🙂

 17. Tintti kirjoitti:

  En oo koskaan käyny kyseisillä messuilla, mutta nyt näyttäis olevan esillä niin paljon kaikkee mielenkiintosta että taitaa olla pakko lähtee poikkemaan Stadissa! Liput, ois tietenkin suuri plussa tolle käynnille! 🙂

 18. Annika kirjoitti:

  Moikka! Kävin viime vuonnakin kyseisillä messuilla ja terveys-puoli oli aivan mahtava! Kauneus osasto saa multa aina vähän vähemmän huomiota, hehee 😀 Tänä vuonna ehdottomasti uudestaan! Olis hauska törmätä siellä suhun, oon sun blogia jo jonkin aikaa seuraillu vaikken kommentoinu olekaan 🙂

 19. Saara kirjoitti:

  Osallistun osallistun osallistun!! Olis niiiin kivaa! :–)))

 20. Laura kirjoitti:

  Tahtoisin kovasti päästä kokemaan nämä messut ensimmäistä kertaa, terveys- ja hyvinvointipuoli kiinnostaa eniten. 🙂

 21. hillatsu kirjoitti:

  Olis kiva päästä messuille eli mukana arvonnassa!

 22. rita kirjoitti:

  Ooo ihanaa! Messuissa ylipäänsä kiinnostaa tuo terveystarjonta, sitä kun harvoin on 🙂 stressiluennolta löytäisin itteni varmasti!

 23. Marika kirjoitti:

  Aikaisemmin en ole näillä messuilla käynyt,joten ihan kaikki kiinnostaa 🙂

 24. RT kirjoitti:

  Messut houkuttaisivat todella paljon! Erityisesti minua kiinnostaisi terveys-puolen ständit ja etenkin Selkäliiton luennot. Itse kärvistelen selkäsairauksien ja -ongelmien viidakossa, minkä takia selän hyvinvointi ja sen ylläpito on kirjaimellisestikin elintärkeää hyvinvointini kannalta. Lisäksi minua kiinnostaisi myös, kuinka erilaiset liikuntamuodot ja ravitsemusasiat vaikuttaisivat selkäni hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen olooni, ja toivoisinkin saavani messuilta vinkkejä, tietoa ja ihan jopa konkreettisia suosituksia tässä asiassa, joka vaikuttaa arkeeni ja tulee valitettavasti aina olemaan osa elämääni.

 25. Jenni kirjoitti:

  Messut olis huippu aloitus syyslomaviikolle ja innolla odotan postauksiasi sieltä. Toivoisin erityisesti vähän päiväkirjatyyppistä kuva ja selostuspostausta. Vähän niinkuin kellonajoitettu ruokapostaus, mutta messukuvin 😉 Mukavaa syksyn alkua!

 26. Mai kirjoitti:

  Kommentoin, jätän sähköpostin ja näinollen siis osallistun 🙂 mitäs messuilta odotan? mahdollsimman ihanaa fiilistä! ja kokemuksia. pakko sanoa, että sun blogi ja iloinen asenne on ollut monen ”en-lähde-salille/lenkille-koska-maailma-on-tyhmä-möö-möö”-hetken pelastaja ja saanut mut vetämään ne lenkkitossut jalkaan ;D

 27. Mimmukka kirjoitti:

  Viime vuonna piti jo näille messuille päästä mutta jäivät väliin. Tänä vuonna menossa, junaliput jo hommattu joten kahdelle messulipulle olisi käyttöä pienten lasten äideille jotka ovat rentoutusreissun tarpeessa 🙂

 28. Mervi kirjoitti:

  Ihanaa olisi päästä messuille nuo kaksi lippua taskussa 🙂

 29. tintti kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Eniten kiinnostaa blogger’s lounge, ne ihanat italialaiset laukut.. sekä kauneuspuolelta helpot meikkivinkit talveen tulevalle äidille joka ei kohta kerkeäkään peilin eteeen noin vain! x)

 30. Jonna kirjoitti:

  Osallistun arvontaan, josko onni suosisi! 🙂
  jonna.liminka@hotmail.com

 31. Tuula kirjoitti:

  uutta ja ihanaa 🙂

 32. Marita Manninen kirjoitti:

  Siis tahdon ihan oikeesti messuille, eli minäkin like ne!

 33. Milja kirjoitti:

  Messuille olis tarkoitus mennä, joten osallistun arvontaan.
  Mukavaa syksyn jatkoa! Nähdään messuilla.

 34. heidi kirjoitti:

  Tahtoo messuille.minua siellä kiinnostavat kynsijutut.kynsiä tekevälle ne on must juttu!! 🙂 enpä kyllä ole messuilla koskaan käynyt.

 35. Venla.s-89 kirjoitti:

  Kiinnostavan oloset messut, olis mahtava päästä paikalle. 🙂 Osallistun arvontaan siis.

 36. irene kirjoitti:

  <3 (irene.achat@hotmail.com)

 37. Tanja kirjoitti:

  Kerran aiemmin päässyt messuille ja siitäkin on vuosia aikaa. Tänä vuonna kiinnostaa aivan kaikki messuilla. Kosmetologina ja parturi-kampaajana messuilla paljon työhöni liittyvää asiaa. Kuntoilun aloittaneena ja selkävaivoista kärsineenä paljon myös terveyspuoli kiinnostaa. Ja unohtamatta hääosastoa… 😉

 38. Tiina kirjoitti:

  Olis superii päästä messuille! Oon käynyt monesti kyseisillä messuilla ja kiinnostaa erityisesti terveys-puoli ja niitten kaikki mielenkiintoset luennot sekä kauneus-puoli myös 🙂

 39. Jenna kirjoitti:

  Osallistun arvontaan!! Lähden kaverini kanssa messuilemaan lauantaina, ja samaisena iltana vietämme tuplasynttärijuhlia – nimittäin tiedossa olisi meidän molempien 30v. synttäribailut! 🙂 Toivoisin siis molemmille messuilta oikein sähikyvää bile-lookia meikin, hiusten ja kynsien osalta. Saas nähdä millaisia heräteostoksia tänä vuonna tulee tehtyä, viime kerralla hankin itselleni kipukoukun, joka on aivan mahtava apuväline avaamaan jumiutuneita yläselän lihaksia!

  Messuliput meille molemmille olisi kerrassaan täydellinen synttärilahja!! 🙂

  jennajohanna83@gmail.com

 40. Eija Salo kirjoitti:

  Kauden muotinäytös on aina ollut tosi upeaa katsottavaa, joten sen haluaisin nähdä nytkin. Koko päivähän siellä yleensä on vierähtänyt, koska tarjolla on katottavaa ihan laidasta laitaan.

 41. Mari kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka! Kiva olisi päästä vaihteeksi kokeilemaan ja nuuhkuttelemaan livenä, kun yleensä joutuu tilaamaan netistä vähän summan mutikassa. Terveys- ja hyvinvointipuoli oli kuulemma melkoisen hulppea viime vuonna, kova hinku olisi nähdä, panivatko paremmaksi tänä vuonna 🙂

 42. Henna Saarijärvi kirjoitti:

  Messuilla on kaikkea ihanaa! Koruja ja kenkiä on kiva tsiigailla siellä! Ja ihanan lämpöisiä talvitakkeja <3

 43. Päivi kirjoitti:

  Terveys, liikunta ja laihdutus kiinnostaa. Ja toki olisi mukavaa vaihtelua kahden pienen lapsen kotiäidille päästä nauttmaan kaikesta mukavasta hyvän ystävän seurassa 🙂

 44. Sonjjj kirjoitti:

  Osallistun! 🙂

 45. Sandi Österlund kirjoitti:

  Luontaiskosmetiikasta!ja luomuruoasta uutuuksineen ja ihanine kuvineen!

 46. Hanna kirjoitti:

  Ihanaa, arvonnassa mukana! 🙂 Viime vuonna jäi messut välistä vaikka kovin olin menossa, jospa tänä vuonna pääsisi.

 47. Katja Suojanen kirjoitti:

  Eniten kiinnostaa messuilla kauneuspuoli ja sieltä erityisesti ammattikosmetiikka.Hyvänä kakkosena tulee terveyspuoli.

 48. Nina Ahokas kirjoitti:

  Jee, arvonta!
  Olis kyllä kiva päästä noille messuille, en oo ikinä käynyt missään messuilla 🙂

 49. Mape kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! =)

  Eniten kiinnostaa kehon huolto ja uutuustuotteet.

 50. Kere kirjoitti:

  Itseäni kiinnostaa kaikki hyvin vointiin liittyvät asiat, jotka edesauttaisivat jaksamista. Ja tietysti tulevan talven muoti..

 51. Anu kirjoitti:

  Voih, noilla messuilla on niiiiin paljon kaikkea ihanaa katseltavaa, koettavaa ja kokeiltavaa, että sinnehän on ihan pakko päästä 🙂 Raakasuklaat, luonnonkosmetiikka, liikunta yms.!

 52. Sharleen kirjoitti:

  Messuilla kiinnostaa eniten hyvät ruoka- ja kauneusvinkit! Tahtoo liput. ..:)

 53. Katja kirjoitti:

  ..meki täältä Lapista tullaan sinne suunthan, ja kiva olis jos liput voittasimma.. 🙂

 54. Heidi kirjoitti:

  Muotinäytöksen tykkäisin käydä katsomassa 🙂

 55. Anne kirjoitti:

  Kiitos mahdollisuudesta osallistua arvontaan 🙂 Olen mukana! Messuilla kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja terveyspuoli, etenkin ruuan, vitamiinien, lisäravinteiden ym. näkökulmasta! Mitkä ovat laadukkaita tuotteita jne.

 56. Suvi kirjoitti:

  Terveelliset ruokajutut kiinnostavat erityisesti, esim. raakasuklaan valmistus joka ohjelmistossa mainittiin. Mukana arvonnassa siis tottakai 🙂

 57. Minna kirjoitti:

  ite tykkään kerätä messuilta kaiken mahdollisen mukaani, kaikki näytteet ja oppaat ja lippuslappuset! 😀

  voisit kertoo messujen sun omat lemppari”pisteet”? 🙂

 58. Riitta kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä. Olisi kiva päästä katsastamaan muodin uusia tuulia ja näkemään ihmisiä.

 59. marissa kirjoitti:

  Ainoooo, mie niiiin tahron päästä messuilemaan teidän kanssa! Olis niin superia päästä moikkailemaan teitä muita bloggareita paikalle. Ottaisin Petran mukaan ja me oltais niin onnellisia, jos päästäis sinne.

  Kunpa arpaonni suosisi meitä!! 😉

 60. eehoo kirjoitti:

  osallistun arvontaan, terveellinen ravinto kiinnostaa

 61. sssm kirjoitti:

  Juuri tuolloin olisinkin pääkaupunkiseudulla, mahtavaa!

 62. Minna kirjoitti:

  Moikka! Täältä yksi neljän lapsen äiti heittää itsensä mukaan arvontaan! Olen erittäin kiinnostunut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asiosta. Oman ajan järjestäminen ja järkevä, säännöllinen syöminen ovat avaimia parempaan oloon, mutta joskus se on haastavaa arjen keskellä ja kaikki vinkit ovatkin tervetulleita. Olisi mukavaa päästä ”nappailemaan” näitä vinkkejä ja uusia juttuja messuilta!

 63. Norzki kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! 🙂

 64. tasse kirjoitti:

  suosikkimessuni,monipuolinen ja kiinnostava kokonaisuus

 65. Hani kirjoitti:

  Heippa,

  Bongasin blogisi Facebookin kautta ja on ollut inspiroivaa lukea blogiasi. i Love me- messuilla minua eniten kiinnostaa tietysti kauneus ja vielä enemmän terveys! Olisi kiva päästä kuuntelemaan lisää inspiroivaa terveyteen ja liikuntaan liittyen. So hope to see you there!

 66. Suvi kirjoitti:

  Itseäni kiinnostaa tänä vuonna varsinkin vinkit ”tavalliselle ihmiselle” ja sillä tarkoitan enimmäkseen kuinka hyvin yritykset panostavat siihen, että jokainen kelpaa sellaisenaan ja jokainen on arvokas sellaisenaan. Terveysvinkit ja kauneusvinkit hakemaan. Toivottavasti löytyy kaikenlaista kivaa.

  Bloggausinto ja inspiraatiota!

 67. Paula kirjoitti:

  Osallistun arvontaan! 🙂 Eniten kiinnostaa noi kauneus- ja terveysmessut, niistä saa varmasti hyviä vinkkejä ja ideoita!

 68. Teija kirjoitti:

  Jee, tämä lippu tulisi todella tarpeeseen 🙂

 69. Bea kirjoitti:

  En ole koskaan käynyt kyseisillä messuilla, mutta oon kuullut niistä paljon hyvää. Haluaisin ihan vaan syksyn piristykseksi päästä ekaa kertaa paikan päälle fiilistelemään ja tapaamaan niin monia mua innostavia bloggaajia. (:

 70. Anne Ruuskanen kirjoitti:

  Kiinnostaa kovasti päästä mukaan messuille. Olen mukana arvonnassa 🙂 bloggauksia terveellisistä ruokavaihtoehdoista 🙂

 71. Sari kirjoitti:

  Haluaisin hirveesti messuille, kun viime vuonna jäi väliin. Ehkäpä, jos olis kaks lippua saisin jonkun kaverin houkuteltua sillä mukaan 🙂 Messut kiinnostaa ihan kokonaisuutena.

 72. Sari Järveläinen kirjoitti:

  Terveys- ja muotipuolet kiinnostavat minua eniten. Messuilta saa aina kivoja maistiaisia ja tuotenäytteitä, minusta on kiva tutustua uusiin tuotteisiin. Myös messukeskuksen uudistus kiinnostaa, sinne on kuulemma tullut uusia ravintoloita ja vanhojakin on uudistettu. Terveyspuolella on ainakin joskus aiemmin ollut erilaisia mittauksia, esim. kehonkoostumus, kolesteroli, keuhkojen tilavuus jne. Nekin kiinnostavat.

  Osallistun arvontaan!

 73. Saara Sailaranta kirjoitti:

  Messuilla kierrän tarkimmin kuntoilun ja terveyden osiot.

  saara-kaisa.s@hotmail.com

 74. Jaana kirjoitti:

  Osallistun osallistun osallistun -Messuullehan täältä ”maalta” on päästävä kattomaan mitä isoolla kirkolla nykyään on muatia 😉

 75. Meeri kirjoitti:

  Messuille lähden keräilemään kassillisen tuotenäytteitä 😉

 76. Sonja Hervanto kirjoitti:

  Osallistun arvontaan, koska minua kiinnostaisi kierrellä vaikka koko päivän muotipuolen osastoilla ja katsella näytöksiä. Aloitin vaatetusalan opinnot tänä syksynä joten kiinnostus on suuri. 🙂 Maili: sulaamaa@gmail.com

 77. Kaisu kirjoitti:

  Viime vuonna harmitti niin paljon, kun missasin I love me -messut! Jospa tänä vuonna pääsisi 😉 Messuilta haluaisin hakea inspiraatiota syksyn treenaukseen. Uusia lajeja, uusia fiiliskuteita – mitä vain, että jaksaa into pysyä korkealla myös silloin kun vettä sataa ja tuuli tuivertaa! 🙂

 78. Viltsu kirjoitti:

  Kaiken maailman vinkit messuilla kiinnostaisi! 🙂

 79. Nineli kirjoitti:

  Kyllähän kauneusmessut kiinnostaa AINA!

 80. Tarja kirjoitti:

  Messuille mukaan.

 81. Marja kirjoitti:

  Hei,
  osallistun arvontaan 🙂 Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa kahden ystäväni kanssa messuilla. Ihanat messut! Kaikki tarjonta kiinnostaa, erityisesti muoti.

 82. Nina kirjoitti:

  Haluan osallistua messuille, koska mulla on käynnissä operaatio ”timmiksi kesän jälkeen Jutan avulla” ja messut varmasti inspiroisivat ja olisivat apuna terveempien elämäntapojen valinnassa.

 83. Sonja kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Minua kiinnostaa eniten kauneuspuoli ja erityisesti luonnonkosmetiikka 🙂

 84. Nella kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa, joka vuosi olen ollut paikanpäällä, ja niin olisi tarkoitus nyttenkin! 🙂

 85. eekku kirjoitti:

  Viime vuonna kävin ekan kerran ja tänä vuonna tarkotus mennä uudestaan.Olis mahtava voittaa liput itselle ja ystävälle

 86. Sinna kirjoitti:

  Kyseiset messut ovat olleet vuoden kohokohtana vasta pari vuotta, mutta kiinnostus muotiin, kauneuteen ja terveyden ylläpitoon on mulla ollut suuri jo kauan! 🙂 Itse odotan messuilla eniten eri kynsituotteisiin ja trendeihin tutustumista, sillä ne ovat olleet suosikkejani jo pienestä pitäen. Fyysinen vartalon hyvinvointi ja treenaaminen on tullut viime vuosina tutummaksi ja tärkeämmäksi ja haluan nähdä mitä messut tästä aiheesta tarjoavat! 🙂 Toivon niin kovasti pääseväni taas tänä vuonna messuille viettämään hauskaa tyttöjenpäivää äitini ja siskoni kanssa ! 🙂

 87. Heli kirjoitti:

  Erityisesti messujen kauneus ja muoti kiinnostaa, luonnonkosmetiikka, Saimi Hoyerin vieraana olevat muotivaikuttajat.

 88. Veera kirjoitti:

  Voih, kerran olen messuilla käynyt ja sekin jäi pikavisiitiksi kun tulin niin huonovointisesksi. Silloin kyllä harmitti, kun jäin niin paljon vielä tutkimatta. Nykyään olen kunnostautunut terveysintoilijaksi ja messut kiinnostaisivat vielä enemmän. Tietysti se terveyspuoli eniten, varsinkin ihonhoito! Voi että minun ihoni kärsii kaikesta hikoilusta 😀 käsittämätöntä. Eli arvontaan mukaan vaan ja messukeskusta tutkimaan! 🙂

 89. Elina kirjoitti:

  Terveysaiheet kiinnostavat minua eniten, yksittäisistä luennoista Leena Puotiniemen luento! 🙂

 90. Krista kirjoitti:

  Osallstun arvontaan! Messuilla kaikki kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostavat. Skinny Jeans Workoutiin ja Astangan alkeisiin pitäisi ehdottomasti päästä tutustumaan 🙂

 91. Hanna kirjoitti:

  En ole ikinä ollut noilla messuilla, joten olisin äärettömän kiinnostunut sinne pääsemään! 🙂 Varsinkin terveys -puoli kiinnostaa todella paljon.

 92. Yolanda kirjoitti:

  Leena Puotiniemen luento kiinnostaa. Ja koko messut!

 93. MinnaK kirjoitti:

  Arvonnassa mukana 🙂

  ja postausideoita voisi olla nykyiset opinnot esiteltynä tarkemmin sekä tietysti treenivinkit salille.

 94. Päiveli kirjoitti:

  Arvonnassa mukana! Eniten kiinnostaa kauneus- ja terveysjutut. Olis tosi kiva päästä messuille, nämä jäänyt ihan kokonaan vielä käymättä. Varmasti koko tapahtuma ihan huippu ja kokemisen arvoinen!

 95. Karoliina kirjoitti:

  Minua kiinnostavat eniten terveyteen ja kauneuteen liittyvät jutut kyseisillä messuilla. 🙂

 96. Linda kirjoitti:

  Mukana ollaan 🙂 Eniten kiinnostaa messuilla terveuspuoli!

 97. Riikka kirjoitti:

  Messuilla kiinnostaa erityisesti terveysja ravitsemussjutut. Bodypainting on varmaan aika siistiä. Olisi kiva jos tekisit postauksen siitä mitä teet kun rentoudut 🙂

 98. Sari kirjoitti:

  Messuilla erityisesti kiinnostaa terveys-osasto ja kaikki hyvinvointiin liittyvät osiot.
  Näistä aiheista myös luen blogistasi mielellään (ja tietysti inspiroidun treenipostauksista 🙂 ), reseptejä terveellisiin ruokiin otetaan myös lämpimästi vastaan!

 99. Laura kirjoitti:

  Oltiin tänään habitare messuilla ja tuntu, että ”iloveme” messujen ohjelmalehti kiinnosti enemmän jokaista meitä tyttöjä. 3 lippua tulisi siis tarpeeseen. Nyt jo suuret planit, mitä kaikkea pitää nähdä ja mihin pitää osallistua silloin 🙂

 100. Veera kirjoitti:

  Messuilla kiinnostaa eniten superfoodit ja ruokaan liittyvät asiat sekä kauneuspuolelta kynsijutut.

 101. Ansu kirjoitti:

  Liikunta ja terveys kiinnostaa. Yksi lippu riittäisi.

 102. pex kirjoitti:

  terveys vinkit kiinnostavat

 103. maisa kirjoitti:

  kauneuteen ja terveyteen liittyvät vinkit

 104. Ansku kirjoitti:

  Minua kiinnostavat messuilla terveysaiheiset luennot, joista huomasin jo ainakin astangajooga-aiheisen luennon. Lisäksi terveystuotteiden esittelyt ja mahdolliset alennukset hyvistä tuotteista kiinnostavat.

 105. Saija kirjoitti:

  3 vuotta on kulunut edellisestä vierailusta näillä messuilla. Terveysasiat kiinnostaa, erityisesti Paula Heinosen ja Raakel Lignellin luennot. Su-päivä on varattu shoppailulle kun kerran pääkaupunkiin asti lähdetään 🙂

 106. Reeta kirjoitti:

  Olis mukavaa voittaa liput, koska en ole käynyt kyseisillä messuilla ikinä ja te bloggaajat kiinnostatte :–) + terveys, kauneus ja hyvinvointi, tietenkin! Veisin messuille kohta 18v. täyttävän ystäväni (poikaystäväni sisko), joka tulee ekaa kertaa 18-vuotiaana Helsinkiin, how cool is that 😉

 107. Irie kirjoitti:

  Messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka ja hyvät tarjoukset ;). Katselin jo etukäteen että esittelyssä on monia kosmetiikkamerkkejä, joita en olekaan vielä suomen markkinoilla nähnyt, vaan netistä tilaillut.

 108. sanni kirjoitti:

  Jee, näitä messuja on taas odotettu!!:)

 109. Marjukka kirjoitti:

  Oon jo lukenutkin näistä messuista eri blogeista ja eilen sain käteeni messujen ohjelmalehden 🙂 olis niin siistiä päästä mukaan! Oon tosi kiinnostunut erityisesti terveyspuolesta ja hyvinvointiin liittyvistä jutuista 🙂 En oo ikinä ollut vastaavassa tapahtumassa ja voit vaan kuvitella kuinka innostunut oon! 😀

 110. Minna kirjoitti:

  Oih! Olisi mahtavaa päästä ensimmäistä kertaa ikinä kauneus yms. messuille 🙂 Yleensä kaikki kivat messut on kaukana, joten inspiraatiota harvemmin on. Messuilla olisi mm. CesarsShop, Avon, Oriflame, NailCity ja varmasti monia tuttuja bloggaajia kiertelemässä, pääsisi hetkeksi pois tätä arjesta!

 111. Julia Luukko kirjoitti:

  Kiinnostais hurjan paljon päästä messuille kattelee ja kiertelee! Erityisesti kiinnostaa kosmetiikka tarjonta, ja terveyspuoli 🙂 uuden kellonki taikka sykemittarin vois sieltä hankkia jos joku pirteen värine sattuis eteen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.