Hae
Aino Mäkelä

Raikas syyspäivä

Hrrrrrrr !! 

Jokainen varmaan ilman erillistä mainintaakin on huomannu, että talvi tekee tuloaan ja ulkona on kylymä! Tuntuu ihan hassulta, että kaks viikkoa sitten metrosta noustessa pukkas hikeä siinä helteessä ja tänään ikävöin mun talvivaatevarastoa, joka tietty on Oulussa.. 😉 Mutta vaikka vähän on palellutkin niin kyllä mä silti talvea ootan hyvillä mielin ja sitä valkoista maata, siitä tulee aina niin kotoisa olo <3

Ja muistakaahan hei pukia kunnolla vaatetta ko lähette ulos! Oon kauhistellen kattonu kun tosi monet viipottaa nilkat ja kädet paljaana menemään – eikö teitä palele?! 😀 Me eletään just sitä aikaa, että helposti saa flunssan kaveriksi jos ei muista pukea tarpeeksi vaatetta päälle. Vuodenajat on aina pukeutumiskysymys eli eikun pipoja ja hanskoja kaapeista kaivelemaan, nyt on niiden aika! 🙂

Ihanan raikas syysaamu ja maa kuurassa <3

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty 😉

Tänään koulun jälkeen nappasin lounaan mukaan ja lähdin liikkeelle. Jos haluaa pitää syömisensä kurissa niin on älyttömän tärkeetä suunnitella vähän etukäteen, että miten se hoituu jotta ei tuu nälkäsenä sorruttua mäkkärin autokaistalle, tshih 😉

Mulla on aina kotona jotain helppoa, jonka voin napata mukaan kiireisten päivien varalle. Nyt tän Kehokuurin aikana varsinkin on jääkaappi täyttyny pakasterasioista (sori kämmpikset) ja niitä on kyllä kuljeteltu tunnollisesti laukussa mukana minne tahansa oon mennytkin 😀 Mutta kerta leikkiin on lähdetty mukaan, niin tehdään se sit kunnolla eikä puoliksi, nih!

Naamiot naamassa, melkeen unessa ;)

Naamiot naamassa, melkeen unessa 😉

Suunnaksi otin Rohdos-Ala:n, jossa mua odotti ehdottomasti tän rentoiluviikon kohokohta, nimittäin ihana rentouttava merellinen hemmotteluhoito Phytocéanen tuotteilla Sonjan ammattitaitoisissa käsissä 🙂 Ja voi vitsit kuinka hoito teki hyvää! Oikein tunsin kuinka kiristyneet hermot kasvoissa alkoi rentoutumaan ja hoidon jälkeen peilistä katselikin rentoutuneet raikkaat kasvot, joista oli hoidon myötä kadonnut se syksyinen harmaus. 

Kuva lainattu Ilona Iho -facebook sivuilta.

Kotia lähdettiin sitten tuliaisten kanssa, mutta palataan niihin sitten myöhemmin uudestaan 😉 Loppupäivän oon vaan ottanu rennosti ja potenut vähän huonoa omaatuntoa yhdestä koulutehtävästä, joka odottais kovasti tekijäänsä… Jotenkin ei nyt vaan yhtään kiinnosta kansanterveystieteet sillä se sattuu olemaan mun mielestä koko koulun tylsin kurssi, kuten myös tää tehtäväkin 😀 Noh, onneks deadline on vasta sunnuntaina….

Oon huomannu muutenkin, että tykkään enemmän opiskella juttuja, joissa on jotain järkeä ja logiikkaa, sellaisia oikeita totuuksia. Se varmasti selittää myös sen miksi tykkään pittää asiani järjestyksessä, sekä suunnitella ja organisoida kaikenlaista ihan omasta arjesta lähtien 😀 Siksi tälläset rentoilupäivät, joiden pääpointina on olla tekemättä yhtään mitään järkevää, on mulle enemmän kuin hyödyllisiä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.