Hae
Aino Mäkelä

Mistä tytöt tykkää?

No suklaasta ja kosmetiikasta tietysti, sehän on selvä! 😉 Mun herkkuhypetys ei varmaan enää jaksa ketään kummastuttaa, mutta haluankin esitellä teille mun uusimman kosmetiikkalöydön johon tekin varmasti tuutte rakastumaan!

Ensin on ihan pakko myöntää, että en oo koskaan ollut mitenkään älyttömän valveutunut kosmetiikkakuluttaja vaan kaupasta on ostettu se halvin naamanpuhdistusaine ja saman merkin kasvorasva kylkeen ilman mitään sen tarkempaa tietoa, että mitä kyseiset tuotteet sisältää. Kuitenkin sen myötä kun oon alkanut pitämään itsestäni hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruuan kautta myös mun kiinnostus ihon hyvinvointiin ja kunnossapitoon on lisääntynyt 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOlinkin älyttömän onnellinen löytäessäni Balm Balm -ihonhoitotuotteet jotka ovat käsintehtyjä ja 100% luonnollisia pakkauksesta lähtien – eli istuu mun ideologiaan just eikä melkeen! 😀 Ensin mulla oli käytössäni huulirasva sekä käsivoide ja kyseiset rasvat on aivan huippuja imeytyen tosi nopeasti kosteuttaen ja hoitaen pakkasen ja viiman ruhjomia käsiä sekä huulia! Menetettyä sydämeni niille sain käyttööni myös muita tuoteita, kuten rauhoittavia ja rentouttavia voiteita, joilla muuten hoidin mun revähtänyttä ojentajaa :D, sekä öljyjä ja suihkeita ihon puhdistukseen ja hoitamiseen – ihania tuotteita itsensä hemmotteluun, joissa on varaa valita ihania tuoksuja tai ihan vaan tuoksuttomiakin. 

Onko Balm Balm:it teille entuudestaan tuttuja? 😀 Niitä saa tilattua salon24.eu nettikaupasta ja te saatte 15% alennuksen ostoista käyttämällä koodia blogi24fi2013OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa entäs se toinen rakkaus sitten…? 😉 Se raakasuklaa siis, hih! Instagramissa ( @aippee ) jaoin kuvan mun sydämenmuotoisista appelsiini-inkamarja/hampunsiemen-raakasuklaista ja lupasin jakaa reseptin myös bloginkin puolella, joten tässä se sitten tulee!  

Kaikkea kunniaa en kuitenkaan itselleni tästä ota sillä itse sain inspiraation raakasuklaakilpailuun osallistuneelta veronicalta – tuhannet kiitokset 😀 Kannattaakin käydä tutkimassa sieltä kommenttiboksista itseään eniten kiehtovia resepti-ideoita ja laittaa suklaabileet käyntiin!

Appelsiini-raakasuklaa
40g kaakaovoita
10g kookosöljyä
2rkl Puhdistamon suklaapakkausta
1tl lesitiinijauhetta
1tl macaa
2tl tocoa
1tl kookosnektaria
0,5tl ruususuolaa
1 appelsiininkuori raastettuna
1rkl kaakaonibsejä
1rkl hampunsiemeniä
1rkl inkamarjoja

”Ensin valmistetaan perus suklaamassa sulattamalla kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa. Sulaan voiseokseen lisätään suklaapakkaus, lesitiinijauhe, maca, toco, kaakaonibsit ja ruususuola – massa makeutetaan kookosnektarilla ja viimeistellään raastetulla appelsiininkuorella. Laita massa muotteihin ja viimeistele osa hampunsiemenillä ja osa hienonnetuilla inkamarjoilla. Laita pakkaseen vähintään 20minuutiksi ja nauti!”

Sitten vaan suut makiaks! Ja jos et oo vielä käyny osallistumassa Joulun herkkupaketin arvontaan, niin vielä on tämä päivä aikaa 😉 Sehän onnistuu kätevästi BLOGIN FACEBOOK -sivulla arvontapostauksesta tykkäämällä, hih!

<3 Aino

4 kommenttia

 1. krista kirjoitti:

  Mitä tuo suklaapakkaus on?

  • Aino kirjoitti:

   Se on Puhdistamon valmis seos raakasuklaan valmistukseen! 🙂 Ihan huippu, käytän sitä itse paljon muuhunkin ja oon aiemminkin jakanut reseptejä siitä:)

 2. Maiju kirjoitti:

  En ole testannut noita tuotteita vielä, mutta pitäisi testata 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.