Hae
Aino Mäkelä

TwistBe: Hyvinvoinnin keidas

TwistBeJust ennen muuttoa tein bussimatkan Espooseen, vasta ovensa avanneeseen TwistBe Showroomiin. En ollu koskaan aiemmin matkustanut bussilla Helsingin rajojen yli, joten mua vähän jännitti miten löytäisin perille.. Mutta pelko oli täysin turha, sillä reilun vartin matkanteon jälkeen bussi pysähtyi suoraan Showroomin oven eteen 🙂

Showroom oli todella kaunis ja inspiroiva! Mulla teki mieli ottaa kuvia ihan jokaisesta pienestä yksityiskohdasta jotka osui mun silmiini ja olisinkin voinut viettää siellä ikuisuuden. Onneksi olin jo aloittanut kotona pakkaamisen sillä muuten olisin raahannut kotiin varmasti kassi tolkulla tavaraa sillä hyllyt notkuivat toinen toistaan ihanampia tuotteita..
TwistBe TwistBe TwistBeTwistBeTwistBehän on lyhenne sanoista ”The Way It’s Suppose To Be” ja sen ideologia istuukin omiin arvoihini kuin nappi takkiin ja valikoima onkin täynnä puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia, eettisiä ja raikkaita tuotteita. Omia suosikkejani on ehdottomasti kosmetiikkavalikoima, joka mielestäni edustaa juuri sitä mitä minä omalta kosmetiikaltani haen – siis luonnollisia, puhtaita, tehokkaita ja simppeleitä tuotteita jotka hoitavat ja kaunistavat ihoani.

Jos joitakin suosikkeja pitäisi mainita niin ehdottomasti jo aiemmin hehkuttamani AlimaPuren kevyen hengittävä ja peittävä mineraalimeikkipuuteri sekä kauniisti pidentävä ja erotteleva ripsiväri kuuluvat niihin! Mineraalimeikkipuuteri on ensimmäinen lajiaan, josta voin rehellisesti sanoa tykkääväni ja ripsiväri kuuluu mielestäni luomuripsareiden parhaimmistoon 🙂

Mun ihon uusin tuttavuus, Apeironin mieletön hoitoöljy on myös todistanut tehonsa ja lunastanut paikkansa mun suosikkilistalta! Öljy on ihan verraton epäpuhtauksien ja stressaantuneen ihon hoitoon sillä sen sisältämä teepuu puhdistaa ja jojoban puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Suosittelenkin sitä lämpimästi kaikille ihon epäpuhtauksista kärsiville ja niille, jotka haluaa kasvoilleen lisää elinvoimaa 🙂
TwistBe
TwistBe TwistBe TwistBe TwistBe TwistBe TwistBe  TwistBe Kuten kuvista näkee, niin kosmetiikan lisäksi TwistBeltä löytyy kaikkea muutakin ihanaa puhdasta, eettistä ja luomua aina kodin tarvikkeista vaatteisiin ja elintarvikkeisiin. Koko valikoimahan on tietysti shoppailtavissa myös netistä, joten jos Espooseen on liian pitkä matka niin suosittelen tutustumaan verkkokauppaan ja myös lukemaan läpi TwistBe:n ihailtaviin periaatteisiin.

Showroomilla myös järjestetään erilaisia tapahtumia ja ensi kuussa, torstaina 14.5, onkin vuorossa mun ”Nuoren naisen ihonhoidon ABC” -inspiraatioilta. Illan aikana käydään läpi ihonhoidon perusteita, tutustutaan luonnonkosmetiikan saloihin, käsitellään tietysti myös ravintoa ja valmistetaan yhdessä tehokasta kotikosmetiikkaa!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa, tulossa on nimittäin ihan mahtava ilta 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.