Ruokahaaste jatkuu: viikon vinkki!
Tänään aiemmin postasin siis ruokahaasteen, jossa esittelin kaikki viikon aikana tekemäni ruuat. Lisäksi piti esitellä ”Viikon vinkkinä” ohje johonkin helppoon jälkkäriin ja kerran sellaisen lupasin, niin paljastankin nyt yhden omista suosikkiherkuista.
Tämä on sitten aivan naurettavan helppo sekä nopea valmistaa 🙂 Ja ihan superhyvää tietenkin! Kaikkien epäilijöidenkin kannattaa antaa tälle herkulle mahdollisuus, itsekkin muiden yllyttämänä maistoin ja rakastuin…
-taateleita
Ja vaiheet:
1) Sekoita kookoshiutaleet maapähinävoihin
2) Halkaise ja täytä taatelit tahnalla
Mie oon kova taateleiden ystävä mut yleensä oon niitä syöny ihan pelkästään silleensä, mut ihanaa kiitos herkullisesta vinkistä! Kokeilen varmasti!! 🙂
Joo mäkin tykkään niistä ihan sellaisenaankin, namia 🙂
Moikka!Eksyin blogiisi eilen ja tässä pari päivää selailtuna olen tykännyt kamalasti. Hienon kuuloista kuinka realistisesti ja ylpeänä puhut omista saavutuksistasi, eikä siihen perinteiseen suomalaiseen tyyliin. Kauhean kivoja ruokavinkkejä ja kaikenlaista täältä olen löytänyt ja oma motivaatiokin kasvaa, kun saa lukea muiden onnistumisista!Itse elämäntapamuutoksen aloitin noin kuukausi sitten ja aika lapsen kengissä tässä vielä ollaan, mutta vaikein on ehkä jo takana. Tsemppiä sulle jatkoon omien tavoitteidesi kanssa ja aurinkoista kevättä (vaikka tämänpäiväinen lumen sataminen vähän on surullista sen kannalta)! 🙂
Heippa!Voi kiitos paljon kommentista, kiva kuulla että oot viihtyny mun juttujen parissa :)Tsemppiä sulle kovasti elämäntapamuutokseen! Aloittaminen on aina se tärkein askel:) Täällä pohjoisessa ei onneksi satanut lunta, mutta eiköhän se takatalvi tännekkin vielä iske..Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sulle!:)
Oi nam! Nää menee kyllä kokeiluun 🙂
Nää on kyllä niin hyviä ja ihan muutamalla katoaa makeannälkä:) slurps!
Huippukiva kun laitat näitä kasvissyöjille passeleita ohjeita, hypin aina riemusta!:) Ensi viikonloppuna pakko kokeilla näitä..
Mä rakastan kasvisruokaa! Joten näitä kyllä tulee vielä paaaaljon lisää:)
mie taas laitan sinne sisälle saksanpähkinän, se mukavasti tasottaa sitä taatelin äklömakeutta 😛
Voi vitsi, tota täytyy itekki kokeilla! 🙂