Hae
Aino Mäkelä

Parhaat podcastit

Kaipaatko inspiraatiota? Haluatko oppia lisää, avartaa omia näkemyksiä ja antaa tilaa uudenlaisille ajatuksille – mahdollisesti jopa rikkoa omia uskomuksia ja vuosikausia eläneitä myyttejä?

Mä rakastan podcasteja ja haluankin nyt jakaa mun rakkautta eteenpäin teille. Musta on nimittäin ihan mahtavaa, että nykyään meillä on mahdollisuus oppia ja inspiroitua erilaisten asiantuntijoiden intohimoista, näkemyksistä ja teorioista oltiinpa me ihan missäpäin maailmaa tahansa!

Podcastit onkin ehdottomasti yksi parhaista keinoista itsensä kehittämiseen, oman tietämyksen syventämiseen ja perspektiivin laajentamiseen. Ei siis ihmekkään, että mä vietän niiden parissa nykyään aika paljonkin aikaa – muun muassa iltaisin ennen nukkumaanmenoa, kävelylenkeillä, siivotessa ja joskus jopa töissäkin tai yhdessä kavereiden kanssa fiilistellen 🙂

Koska tiedän, että siellä ruudun toisella puolen on monia mun kaltaisia tiedonjanoisia ja uteliaita tyyppejä päätin listata teille mun tämän hetken lempparipodcastit! Käytän itse iPhonen ”Podcastit” -sovellusta, jonka avulla on helppo etsiä ja löytää omaa mielenkiintoa vastaavaa kuunneltavaa, ja sen kautta oonkin löytänyt useimmat seuraavista:

  1. ReWild Yourself 
  2. The Conscious Living
  3. Wellness Woman Radio
  4. Balanced Bites
  5. Tara Barch
  6. Ben Greenfield
  7. The Fat Burning Man

Viihdytkö sä podcastien parissa? Mitkä on sun lemppareita?

Noissa mun omissa lemppareissani on vähän joka mielentilaan ja omiin kiinnostuksen kohteisiin sopivia podcasteja. Avoimen ja hyväksyvän, inspiroivan ilmapiirin lisäksi niissä on parasta mielenkiintoiset vieraat, joiden kautta oon itse päässyt uudenlaisten oivallusten ja tiedon lähteille 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.