Hae
Aino Mäkelä

VIDEOpostaus + DIY-kasvokuorinta

Heippa ihanat!

Ja tervetuloa viettämään mun blogihistorian yhtä käännekohtaa sillä vuorossa on siis mun ensimmäinen videopostaus ikinä! Yritin kyllä tehdä tätä jo eilen, mutta mä tein hommasta vähän turhan hankalaa ja sitten mulla loppu mielenkiinto, kun yritin saada videota näkyville ja se ei onnistunu – MUTTA nyt mä onnistuin 😉

Mä tosissani yritin pysyä asiassa ja olla höpöttelemättä ihan kaikkea turhaa maan ja taivaan välillä, mutta.. mä nyt oon vaan vähän tällänen, että se monesti jää sille yrityksen tasolle. Hahha!

DIY-kasvokuorinta
ruokalusikallinen hunajaa
teelusikallinen oliiviöljyä
teelusikallinen sitruunanmehua
kourallinen merisuola rakeita

Kaikki aineet keskenään sekaisin kulhossa ja sitten vaan hierotaan naamalle. Parin minuutin hieroskelun jälkeen naama on hyvä huuhdella väljällä vedellä ja sen jälkeen jättää ilman rasvaa hengittelemään hetkeksi. Tuloksena ihanan raikas ja pehmeä iho!

Ja kun kuitenkin kysytte, niin se Gamarden tuote johon oon rakastunut ja joka on oikeestaan vastannut mun koko kesäihon huolenpidosta on TÄMÄ puhdistusvesi. Sillä tosiaan saa puhdistettua kasvot, poistettua meikit ja samalla se kosteuttaa! Mun on tarvinu käyttää rasvaa vaan pari hassua kertaa koko kesän aikana ja iho on saanu hengittää puhtaana 🙂 Ihanaaaa.

Nyt tosiaan keittiö kutsuu ja tänään taiotaan gluteenitonta kasvispitsaa! Ja ehkä mä yllärinä voisin vaikka vähän myös siivota äitin iloksi – mä kun tosiaan oon aika tehokkaasti vaan sotkenut täällä kokkailujeni kanssa viime päivinä 😉 Mut minkäs mä sille mahdan, että mulla on niin ihanan inspiroitunut olo täällä kokoajan etten malta pysyä keittiöstä poiskaan, hehhe.

<3 Aino

10 kommenttia

 1. Luana kirjoitti:

  Kuvaa ei jostain syystä näy…?

 2. Monna kirjoitti:

  Ihana Aino! <3 Ikävä tuli!! 🙂

 3. Cayisamaria kirjoitti:

  Oi kun ihana postaus! Oon jotenki aina ajatellut että sulla ois matalampi ääni, ja nyt tajuan miten kaikki sanoo sua niin pirteäksi 🙂 Jos Lahteen tulee vielä Raakasuklaatouria niin siellä nähdään 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Hahha! Toi video kyllä saattaa myös vähän väärentää 😀 Mä ilmottelen heti jos ollaan joskus taas sielläpäin!

 4. Annie kirjoitti:

  Videoviestit on myös ihana tapa muistaa läheisiä 🙂 Itse olen kortin sijaan muistanut (muualla asuvia) perheenjäseniä merkkipäivinä videoviesteillä. Aluksi tuntui tosi pöljälle kuvata itseä ja höpöttää, mutta se oli ilahduttavaa vastaanottajasta, joten itsellekkin tule hyvä mieli! Ja siitä jää vastaanottajalle ”elävä” muisto 🙂 Äiti kuulemma ensin luuli, että lähetin jonkun leivontavideon, eikä tunnistanut minua 😀 Mutta, ihana video! Ja blogi 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Awww kuin söpöä! Mä oon harrastanu paljon ääniviestejä, mut videot on kyllä paljo henkilökohtasempia <3

 5. Hanna kirjoitti:

  Näkyy joo, mutta ääni on sellasta matalaa mongerrusta, etten usko ihan oikein kuuluvan. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.