Hae
Aino Mäkelä

Perrrrrrjantai!

Huh mitkä kaks päivää on takana. Tuntuu, että en ees osu näppiksille kun oon niin väsyny tän kaiken jälkeen 😀 Oon molempina aamuina heränny ennen kahdeksaa, käyny aamulenkillä, ollu Hulluilla Päivillä 7h töissä (eli seisoskeluhommia, mun jalat ei oo tottunu..!) ja sen jälkeen vielä salireeni päälle. Tänään vielä kaikenlisäksi leivoin huomisen ”juhlan” kunniaksi kakun, jonka sain just valmiiksi. Nukuttaa.

Hemmottelin vähän itteäni, kun jouduin monen vuoden välttelyn jälkeen menemään sinne Hulluille Päiville. Ostin uudet juoksu- ja salikengät sekä kalenterin (oon semi kontrollifriikki, kun pitää kalenteri hommata uudelle vuodelle vaikka edellistä on jäljellä melkeen kaks kokonaista kuukautta :D). Molemmat kenkulit on jo koeajettu ja ainakin salikengät tuntuu olevan aika nappiostos! Entiset salikengät tuki aikapaljon mun nilkkaa, joten nyt kun tota vartta ei hirveesti oo, niin esimerkiksi kyykkääminen on paljon haastavampaa and it feeeeels good!

Siinä ne on! Ja mätsää mun kynsiin, haha.

Nyt mä meen nukkuun. Juhlikaa te muut munki puolesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.