Hae
Aino Mäkelä

Juoksun riemua!

Terkut Helsingistä!

Tai oikeastaan oon jo autossa matkalla takas kotia, sillä tää mun Helsinginreissu oli tällä kertaa aika hätänen – mutta erittäin antoisa, monella tapaa.

Runfest 2014

Yks reissun pääelementeistä oli eilinen RunFest, jossa olin itseasiassa mukana jo toista kertaa. Kyseessähän on hauska hyväntekeväisyystapahtuma, jossa juostaan porukalla hyvän asian puolesta puolimaraton – eli viisi joukkueen jäsentä juoksee jokainen yhteensä 4,2km matkan Helsingin Kaivopuiston kauniissa miljöössä.

Runfest 2016

Ensimmäisen kerran olin tapahtumassa mukana kaks vuotta sitten, jolloin koko tapahtuma järjestettiin ekaa kertaa. Silloin mun joukkueessa oli mukana Tuukka, Monna, Nana ja Elina. Tänä vuonna kokoonpano oli täysin toinen, sillä pääsin mukaan edustamaan 2XU:ta – tälläkin kertaa joukkue oli aika naispainotteinen sillä yhden miehen lisäksi mun joukkueessa oli Laura, Liisa ja Eve.

Oltiin tyttöjen kans söpösti tiimiasuissa ja puhun varmasti meidän kaikkien puolesta, kun kerron että noi 2XU:n uudet trikoot oli ihan mielettömän tuntuset jalassa! Siis aivan ku toinen iho, ja ne hengitti juoksun ajan tosi hyvin enkä illalla ois millään malttanu ottaa niitä pois jalasta. Juoksun aikanakin jalat tuntui paljon kevyemmiltä, eikä mun kiviset pohkeetkaan tuntunu yhtään niin pahalta enää sen jälkeen kun vedin ne ennen juoksua jalkaan 🙂

Runfest 2016

Siinä missä ekana vuonna salamoi ja satoi vettä kaatamalla, tänä vuonna paistoi aurinko ja keli oli itseasiassa juoksemiselle tosi optimaalinen. Oma juoksu ei kulkenu kovin loistokkaasti, mutta juoksun jälkeen joukkuekavereiden kans keskustellessa mä tajusin yhen asian – mä pystyin juoksemaan. Siitä mä oon iloinen. Kaikesta, jopa siitä että puoltoistavuotta sitten mulle sanottiin etten enää pystyis juoksemaan, mä juoksin. Ja se on ihan parasta!

Ja viikon päästä mä juoksen puoilkkaan Levillä. Vaikka pää kainalossa, mutta mä juoksen 😛

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.