Hae
Aino Mäkelä

VIIKKO 2 : treenipäivis

 
Ajattelin siis taas alkaa jakamaan näitä treenipäiviksiä täällä. Nää motivoi mua itseäni tosi paljon liikkumaan ja erityisesti tän kasaaminen oli mukavaa puuhaa ;D Salipäiviin unohdin lisätä pyöräilyt salille ja takas 15min/suunta, mutta liekkö tuo niin vakavaa – se menee mun mielestä muutenkin enemmän hyötyliikunnan puolelle, kuten myös työmatkat sun muut.

Venyttelyä oon onnistunut lisäämään mun arkeen tosi paljon ja siitä oon hurjan ylpeä! Oon pyrkinyt tekemään noin puolentunnin mittaisia venyttelyjä vähintään joka toinen päivä. Jos joku kaipaa hyviä liikkeitä venyttelyyn, niin tää The Climb -blogin venyttelypostaus on mun mielestä tosi jees – itsekkin venyttelen usein tuon mukaan 🙂

Mites teidän treeniviikko sujui? 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.