Hae
Aino Mäkelä

Uusi vegemenu

Hard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe Helsinki
Yhteistyössä Asennemedia ja Hard Rock Cafe Helsinki.

Ennen reissuun lähtöäni kävin nautiskelemassa lounasta Helsingin Hard Rock Cafessa ja tekemässä tuttavuutta uuteen ”Vegetarian menuun”, joka starttaa tänään kansainvälisesti tarjoten uusia, innovatiivisia lihattomia vaihtoehtoja ja makuelämyksiä joista nauttii varmasti jokainen. Tyylikkäistä ravintoloistaan, legendaarisista drinkeistään, viihteestä ja maistuvasta ruoasta tunnettu Hard Rock Cafe todistaakin tällä menullaan olevansa hyvin mukana ajan hermolla, viemässä omalta osaltaan kasviperäistä ruokavaliota taas yhden askeleen edemmäs.

Hard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe Helsinki
Hard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe HelsinkiOnneksi vegemenu on tarjolla koko tulevan kuukauden, sillä listan kuutta eri vaihtoehtoa tekisi mieli maistaa jokaista! Myös menun raaka-aineet tekivät minuun suuren vaikutuksen, sillä joukosta löytyi paljon itselleni rakkaita herkkuja joita fiilistelen keittiössäni lähes päivittäin, mutta joita harvoin on tarjolla muualla. Pisteet siitä! Kuullessani vielä, että kaikki ravintolan antimet valmistetaan itse alusta asti paikan päällä olin täysin myyty.

Tarjolla on kahdenlaista salaattia, joissa molemmissa löytyy punajuurta eri tavalla valmistettuna. Lämmin paahdetun punajuuren ja lehtikaalen yhdistelmä kera tofun on ihanan rapea, kun taas puolestaan fetan ja karamellisoitujen pekaanipähkinöiden kera punajuuresta tulee aivan uudet maut esille. Kahden burgerin pihvit saivat myös mun inspraation raksuttamaan, vai mitä tuumitte kvinoasta ja mustapavuista tehdyistä pihveistä? Mmmmmmmmm! Sama teema jatkuu wrapeissä, joiden väliin voi valita täytteen joko mustapavuista ja riisistä tai grillatuista kasviksista ja taidokkaasti valmistetusta halloumista.

Hard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe HelsinkiHard Rock Cafe HelsinkiEntäs miten nuo ihanat, värikkäänä hehkuvat mehut? Voin kertoa, että ne maistuu yhtä hyvältä – ellei paremmalta – miltä näyttää! Vihreissä mehuissa on molemmissa lehtikaalta, mutta sen voimakasta makua tuskin huomaa sillä raikas omena sekä pehmeä päärynä ja kurkku onnistuvat tasapainottamaan maut just nappiin. Omaksi suosikikseni nousi kuitenkin, yllättäen, inkiväärillä terästetty punajuurimehu! Toimii joka kerta.

Tänään kansainvälisenä kasvisruokalijoiden päivänä starttaava menu jatkaa siis juhlintaa sekä sanansaattoa yhden päivän sijaan koko kuukauden ajan! Burgereita, wrappejä ja salaatteja sekä mehuja aivan uudella, herkullisella tavalla ja ison maailman meningillä. Fiiliksissä! Taidankin tietää, mihin vien tytöt tänään täällä Budapestissä lounaalle..

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Vau! Tosi hienoa että tekivät kasvismenun! Saisi jäädä pysyvästi listoille!
    http://www.karhusportscience.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.