Hae
Aino Mäkelä

SIS. Delin brunssi

SIS. Deli brunssi SIS. Deli brunssiMuistatteko, kun kehuin Helsingin parhaiden aamupalojen yhteydessä SIS. Deli+Cafe:n aamupalaa? Hehkutin jo silloin myös viikonloppubrunssia, jonka äärelle päädyin taas tänään nautiskelemaan sunnuntaista rakkaan ystäväni Siirin kanssa. Nyt ruokailun jälkeisissä ”happy belly” -fiiliksissä päätinkin omistaa ihan oman postauksensa kyseiselle brunssille. Ihan vaan siksi, koska se on niin älyttömän hyvä!

Jos siis mietit, missä Helsingissä kannattaa käydä brunssilla (ja etenkin jos noudatat gluteenitonta, maidotonta ja vegepainotteista ruokavaliota) niin kannattaa suunnata Pursimiehenkadun SIS+Deliin. Suosittelen myös tekemään pöytävarauksen etukäteen sillä herkullinen brunssi vetää ihmisiä puoleensa kuin kesä kärpäsiä! Eikä ihme: tarjonta on ihanan aamupalamainen ja myönnän olevani heikkona puurobaariin, jonka ääreltä voisin mielelläni alottaa jokaisen aamun.

SIS. Deli saa propsit myös laadukkaasta kahvista, ystävällisestä asiakaspalvelusta, hyvästä musiikista ja luomuun panostamisesta!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

3 kommenttia

  1. Suivi kirjoitti:

    Mä kävin täällä ystäväni kanssa viime syksynä Helsingissä vieraillessani lauantaiaamun brunssilla. Ja juurikin sinun suosituksesi ansiosta! 🙂 Ja oli kyllä todella hyvä! Sitä meinaa pieni tyttö seota kaikista vaihtoehdoista kun hyvin harvoin täältä keski-suomesta sinne helsinkiin pääsee ja ruokapaikkaa metsästää 😀 Liikaa vaihtoehtoja ja kaikkiin haluaisi päästä tutustumaan! Tämä valinta osui kyllä nappiin!

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Oi ihana kuulla, että tykkäsit! Valikoima on kyllä ihan huikee ja kaikki niiden ihanat itsetehdyt tahnat jne on vaan pelkkää rakkautta <3 Kävisin SIS. Delissä varmaan aina, ellei utelias mieli veis aina testailemaan uusiankin paikkoja, hih 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.