Hae
Aino Mäkelä

Terveysdrinksuja ;-)

Hehkutin eilen aamureippailun virkistävää voimaa ja sen aikaansaamaa ihanaa energiabuustia. Viime kuukausien ajan mun aamuihin on kuulunut jotain muutakin piristävää, joka saa koko kropan kihelmöimään ja jokaikisen solun hereille 😉 Nimittäin mun FitLinen aamudrinksu.

FitLinen tuotteet tukee suoliston ihanteellista toimintaa terveellisen ruokavalion lisänä. Ne kuljettaa ravintoaineet juuri sinne, missä energiaa tarvitaan mikä lisää yleistä jaksamista ja edistää hyvinvointia 🙂 Kevään vatsaongelmien jälkeen oon saanu mun suoliston tasapainoon niiden avulla ja mun inhottava kaveri, närästys, on kadonnut olemattomiin. Kaiken muun hyvän lisäksi myös mun nuutunut iho ja elottomat hiukset hehkuu taas elinvoimaa.

Aiemmin syötyäni vähänkin jotain sokeri/vehnä/hiivapitoista kärsin siitä lähes välittömiä seurauksia. Enää mun ei kuitenkaan tarvitse niin tiukkaan vahtia jokaista suupalaa vaan voin nautiskella vaikkapa korvapuustin täysin hyvillä mielin, sillä oireet on kadonnu lähes kokonaan! Sanomattakin on varmaan selvää, että en voisi olla tyytyväisempi?

Basics+Activize <3

Basics+Activize <3

Joku fiksu sanoi joskus, että terveys lähtee suolistosta. Ja mä oon kyllä hyvin vahvasti samaa mieltä!

Aamuisin juon siis kahvin sijasta herätysdrinksuna FitLinen Basics+Aztivizea ja illalla pelkkää Restoratea. Päivän mittaan sekä erityisesti ennen treeniä juon activizea herätelläkseni kroppaa ja parantaakseni sekä keskittymis- että suorituskykyä. Aina treenin jälkeen sitten restoratea palauttavana juomana sillä se ylläpitää kivennäistasapainoa sisältäen mm. kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia.

Ja Restoratea - aina reenin jälkeen ja iltaisin ;)

Ja Restoratea – aina reenin jälkeen ja iltaisin 😉

Eipä oo paljon tarvinu kahvia tai muita piristeitä enää nautiskella, kun activizella saa niin hyvät fläsärit aikaiseksi 😉 Niin ja mites se iltadrinksun vaikutus nukahtamiseen ja unenlaatuun? Älytön

Onko muilla kokemuksia FitLinen tuotteista? Meidän perheessä näitä on käytetty jo vuosikausien ajan ja mä nyt sitten parin vuoden tauon jälkeen otin nää takaisin käyttöön. Oma hyvinvointi on kyllä asia, johon ei voi koskaan panostaa liikaa <3

10 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Pelkästään kehuja olen kuullut ja tekisi mieli itsekin kokeilla heti, kun vaan taloustilanne sallii. 🙂 Periaatteessa ihan ok hintalauokkaa, mutta näin opiskelijana en toistaiseksi raaski.

  • Aino kirjoitti:

   Suosittelen kyllä tutustumaan heti mahdollisuuden tullessa! 🙂 Itsekkin olin pitkään käyttämättä juuri hintapolitiikan vuoksi. Uskon hartaasti, että nää maksaa itsensä takaisin tulevaisuudessa mm. vähentyneillä lääkärikäynneillä jne..! 😀

 2. marissa kirjoitti:

  Ei oo muuten vaan heitto, että terveys lähtee suolistostasta. Totta se on! Vatsassa kun kaikki on hyvin, niin pitäis olla samall akoko kropassa! 😉 Kiva kuulla, että on parempi olo 🙂

  Mahtavaa viiikkoa! <3

  • Aino kirjoitti:

   Niinhän se on – kyllähän sen huomaa ihan siitäkin, miten erilaiset ruokakokeilutkin vaikuttaa esimerkiksi vireystiloihin ja mielialoihin 😉
   Ihanaa viikkoa sinnekkin!<3

 3. Viivi kirjoitti:

  En oo kuullutkaan moisista, mutta nyt on kyllä pakko laittaa kokeiluun! Niin hyvin mainostettu 😀

  • Aino kirjoitti:

   Huippua että innostuit! Laita mulle spostia niin voin kertoa lisää ja saada sulle tarjoushintaan kokeiluun! 🙂

 4. Senja kirjoitti:

  en oo ennen edes kuullut mutta voi kuullostaapa hyvältä! pitääkin tutustua, kiitti vinkistä!:)

 5. Salla kirjoitti:

  Missä noita myydään ja paljonko maksaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.