Hae
Aino Mäkelä

Vastustaa…..

Mä oon aika positiivinen tyyppi ja vihaan ruikuttajista. Vihaan myös itse ruikuttamista, joten en hirveesti tykkää sitä harrastaa. Mutta mulla on oikeesti ollu tosi surkee tuuri sekä tänään että eilen. Siis ihan pieniä juttuja, mutta niin ärsyttäviä! Onneksi mun murheet ja huolet on näin pieniä..

En eilen päässyt vesizumbaan just mun huonon tuurin takia. Pyöräilin uimahallille ja siellä hoksasin, että mun pyöränavain on hukassa 🙂 Poljin kotiin ja yritin matkalla etsiä avainta, joka tietty löyty tosta pyörätelineeltä ihan omasta pihasta..Mua vähän huolestutti eilen kuinka ”pakonomasesti” joskus suhtaudun liikuntaan, koska eilen otti niiiiin paljon päähän, kun se jumppa jäi välistä. Ja mä oikeesti hylkäsin mun kaveritkin sen jumpan takia 😀 Ehkä karma kosti sen? Hahha, en tiiä.

Onneksi olin eilen päättänyt, että meen tänään aamulenkin sijasta aamusalille – muuten ois saattanu aamulla vähän viiksettää 🙂 SILLÄ täällä sato lunta!! Oikeesti…huhhuh, nyt jo! Mä kyllä tykkään lumesta, ei sillä 🙂 Ainut vaan, että kun lähdin pyöräileen salilta kotiin satoi jo vettä ja mä onnistuin taas kastumaan aika hyvin. Toivottavasti nyt en vaan vilustu, se ois maailman tylsin homma.

Tulin just kotiin ja oon ihan tosi väsynyt, taas vaihteeksi. Kävin äskön treffaamassa mun kavereita pitkästä aikaa (oikeesti, laiminlyön mun ystäviä aivan liikaa.. ärsyttää. Jotenkin pitäis osata löysätä enemmän, vähentää velotteita ja nauttia läheisten seurasta enemmän.) ja oli kyllä ihan huippua juoruilla ja vaihtaa kuulumisia. Piristi kummasti 🙂 Sitä ennen kävin kuitenkin hydrobicissä, jossa vedin itteni ihan piippuun…huh kuin tehokasta reeniä!

Pakko varmaan huomenna jakaa teille vähän reseptiä mun tän päivän illallisesta. Oli nimittäin niin maukasta, terveellistä ja täyttävää että HUH 🙂 Kuka arvaa? Heh, lohta tietysti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.