Hae
Aino Mäkelä

Ruokapäiväkirja 16.1

Ja taas ruokapäiväkirjaa 🙂 Mähän näiden lisäksi siis päivän mittaan juon paljon vettä – aloitan aamun aina isolla vesilasillisella jääkaappikylmää vettä ja pyrin juomaan pari lasillista vähintään parin tunnin välein. Yleensä vettä tulee juotua päivän mittaan parin litran verran – pitää hyvin aineenvaihduntaa yllä.

 
Klo 10:30 – Puuro (hamppuproteiinia, soijamaitoa, kaurahiutaleita, mustaherukoita, seesaminsiemeniä ja raejuustoa) + ruisnäkkäri ja ½ avokado
 
Klo 12 – kahvi maidolla
 
Klo 13:30 – vihreä tee + appelsiini
(Mä lohkon aina appelsiinin tuolla tavalla. se on helpompi syödä ja mun mielestä maistuukin paremmalle, kannattaa kokeilla 😀 )
 
Klo 15 – tofusalaatti (maustamatonta tofua, kananmuna, tomaattia, kurkkua, avokadoa, punasipulia, ananasta, kvinoaa)
 
Klo 17 mandariini + vihreä tee
 
Klo 19 – porkkana-linssikeittoa hamppuproteiinilla
(hahha vaihteeksi ilman raejuustoa, sillä unohdin sen kauppaan! Amatööri.. kivasti keitto muuttui oranssista ruskeeksi hamppuproteiinin voimalla 😉 )

Klo 22 – omena, banaani, mysliä , luonnonjugurttia, pellavansiemenrouhetta, chia-siemeniä, manteleita

 
Tänään siis olin taas koko päivän töissä (ylitöissä…) ja illalla otin vaan rennosti kotona kotihommia tehden. Kotihommien jälkeen rentouduin sohvalla ja katsoin Jutta ja puolen vuoden superdieetit, jonka jälkeen tulikin sopivasti Iholla – se on tällähetkellä ehdottomasti mun lempparisarja.. aivan mahtava, oon ihan koukussa. Erityisesti Sanni ja Venla on aivan ihania, niin ihania.

Tunnustaako joku muukin hurahtaneensa kyseiseen sarjaan?

Vaikka alunperin suhtauduin hieman skeptisesti tähän Jutan superdieetti -ohjelmaan täytyy myöntää, että oon yllättynyt positiivisesti! Musta on ihanaa kuinka ohjelmassa kannustetaan säännölliseen ateriarytmiin, panostetaan annoskokoihin ja ruuan terveellisyyteen 🙂 Toivottavasti kaikki dieettailijat (ja erityisesti itsensä kuihduttajat!!) inspiroituu tästä ohjelmasta ja tajuaa, että laihtuakseen on syötävä. Se vaan että miten, milloin ja kuinka paljon täytyy osata tehdä oikein.

2 kommenttia

  1. Netta kirjoitti:

    Täällä ilmoittautuu Iholla-sarjaan (ja Jutta ja puolen vuoden superdieetit) hurahtanut! Ihmiset vaan on aidoimmillaan kun ne puhuu tunteistaan 🙂 odotin ku kuuta nousevaa et Iholla alkaa. Venla on myös mun lemppari! ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.