Hae
Aino Mäkelä

Soma & älytön sushiburrito

Ravintola Soma, sushiburritoRavintola Soma, sushiburritoRavintola Soma, sushiburritoRavintola Soma, sushiburritoOlin haljeta onnesta, kun yksi päivä kaupungilta kotiin kävellessäni huomasin, että ihan mun naapuriin on avautumassa uusi ravintola. Eikä ihan mikä tahansa ravintola, vaan sushiburritoja tarjoileva Ravintola Soma! En voinut hillitä sushihimojani kovinkaan kauaa, vaan houkuttelin Lauran mun kanssa lounaalle heti keskiviikkona, minkä jälkeen sushiburritot on tullu mun uniin asti.

Mä rakastan sushia, joten ei ihmekkään että rakastuin myös sushiburritoon. Burrito on jättimäinen ja täytti täydellisesti mun treeninjälkeisen sudennälän – tosin jos en ois jaksanu kaikkea, oisin voinu näppärästi jättää toisen puolikkaan iltapäivällä herkuteltavaksi. Nyt tiedän jo valmiiksi, mistä tuun laiskoina etätoimistopäivinä hakemaan lounasta… Mmm.

Listalta löytyy useita eri vaihtoehtoja ja myös yksi vegaaninen, Tokyo Bitch, joka piti sisällään mm. tofua, wakamea ja punakaalta. Vedin siis sen kitusiini enkä voi muuta kuin antaa täyden kympin ja papukaijamerkin päälle. Ihan uskomattoman hyvää!

Soma itsessään on hyvinkin soma ja pieni paikka ja sushiburritot makuelämys, joka jokaisen tulee kokea. Siis jos et oo vielä käyny, niin mee viimestään heti tänään! Somaan kannattaa saapua vaikka kauempaakin, joten kannattaa pistää vinkki mieleen tulevien reissujen varalle 😉

Ravintola Soma: Fredrikinkatu 27, 00150 Helsinki. Avoinna ma-pe 11-21, la 12-21.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Sami kirjoitti:

    Kiitos Aino kivasta blogista.
    Päivitimme heti alkuun aukioloaikamme. Olemme la avoinna klo 12-21. Oliskohan tämä muokkaus mahdollista tehdä blogiisi niin ei tule ristiriitaista tietoa 🙂

    Kiitos ja terveisin,
    Sami Somasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.