Hae
Aino Mäkelä

Kaikkien aikojen jäätelöreseptit

Jäätelö. Se on mun suurin heikkous ja herkku, jota en vaan pysty vastustamaan – enkä haluakkaan!Sen sijaan, että söisin joka ilta purkillisen sokerista kermajäätelöä oon kuluneiden vuosien aikana kehitellyt jos jonkinmoisia jäätelöreseptejä ja rustaillut niitä tänne blogiin. Vanhin taisi löytyä jopa viiden vuoden takaa!

Löytyy raikasta, kermaista, suklaista, päärynäistä, värikästä.. mutta yksi yhdistävä tekijä kaikilla on: raaka-aineet on aina parasta mahdollista laatua ja maku vailla vertaansa!

Sateenkaarijäätelö
Sitruunajäätelö ja mansikka-basilikakastike
Appelsiini-suklaajäätelö
Piparijäätelö
Glögi-piparijäätelö
Kinuskinen juhannusjäätelö
Helppo & synnitön kesäjäätelö
Minttu-matchajäätelö
Jäätelökulho
Puolukka-valkosuklaajäätelö
Valloittavat mehujäätJa tiedän, joukossa oli myös muutama vähemmän kesäinen vaihtoehto – mutta saittepahan ainakin ideaa, millä voitte herkutella ensi talvena! Hahha. Tänä kesänä en ole tehnyt itse vielä yhtään jäätelöä ja tää taitaa olla jonkinlainen ennätys. Jäätelön korvikkeena on toiminut ihana ”jäädyke” jonka oon valmistanut blendaamalla pakastettuja mangopaloja, kookosmaitojauhetta, vaniljaista heraproteiinia sekä tocoa – nam!

Mutta kesä ei ole kesä ilman itsetehtyjä ravinteikkaita jäätelöitä, joten se asia onkin korjattava pikimmiten. Ja kaipaisin sen suhteen teiltä vähän apua! Haluatteko seuraavaksi reseptin mansikka-valkosuklaajäätelöön vai kelpaisko teille ennemmin lakritsijäätelö?

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

3 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Mansikka valkosuklaa! 🙂

  2. Tiinatuulia kirjoitti:

    Både och kesän kunniaksi! ☺️

  3. Heidi kirjoitti:

    Onkohan mitään millä voisi korvaa Heran jos ei syö maitotuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.