Hae
Aino Mäkelä

Punttiperjantai!

Vaikka mun otsikointitaidot on aika huonot niin nää perjantain otsikot on yleensä aina aika.. no huvittavia 😀

Menin tänään suoraan aamuvuorosta salille. Aamuvuoron jälkeen on ihanasti energiaa ja ennenkaikkea hyvä fiilis mennä treenaamaan, kun se aamun vetelyys on jo voitettu! Ja mikä parasta – kuntosali on silloin tyhjimmillään. Tänäänkin sain treenailla ekat 40minsaa ihan itsekseni, vaikka yleensä meidän salilla on aikalailla ruuhkaa 🙂 Luksusta!

Nyt treenitauon jälkeen oon saanu ihan uutta buustia! Paikat tulee ihan erillai kipeeksi ja se tekeminen jopa tuntuu jossakin. Tätä tunnetta on oikeasti tullu ikävä. Kuinka sairasta että oikeasti nautin siitä kun jalat on niin jumissa etten meinaa portaita päästä ylös? 😀
Tänään tuli testattua ekaa kertaa kunnolla mun kattavin treeniohjelma, joka siis sisältää harjotteita sekä ylä- että alakropalle. Yleensä treenaan ala- ja yläkropan erikseen, mutta joskus – ja varsinkin niinä aikoina kun ei jokapäivä salille ennätä – vaihtelu virkistää 🙂

Millasia perjantaifiiliksiä siellä? Mulla on vielä huominen aamuvuoro selätettävän ennen ”viikonloppua”, joten mun villit suunnitelmat sisältää jalkakylvyn ja aikasen nukkumaanmenon 🙂 Huomenna sitten jaksaa taas kaikkea kivaa, kun malttaa levätä tarpeeksi!

 Täytettyjä paprikoita avokado-salaatin kera, omnomnomm!

 

 Reippaasti kävin vielä pelaileen sulkapalloa kamun kanssa,
voi huomenna olla käet vähän kipiänä 😉

Ja loppuilta tuli vietettyä leipomishommissa. Huomenna herkutellaan!!

Ja päivän paras uutinen!! Musta tuli tänään ihanan pienen prinsessan täti <3 Voi että kuinka paljon iloa noi pienet ihmeet maailmaan tuottaakaan <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.