Hae
Aino Mäkelä

Vireämpi viikko

Ihanaa uutta viikkoa jokaiselle sinne ruudun toiselle puolen!

Viime viikolla sattui hassusti, kun minä – ihminen joka ei koskaan sairastu – päädyin syysflunssan kaatamana vuodelepoon. Syksy onnistui yllättämään taas ja yksi liian vähäpukeisena suoritettu kauppareissu onnistui vilustuttamaan mut niin pahasti, että ainoa vaihtoehto oli perua treenit ja tapaamiset sekä keskittyä ainoastaan viltinmutkassa makoiluun.

En kuitenkaan pystynyt täysin antamaan parantumiselle sen vaatimaa aikaa sillä torstaina mun oli lennettävä viikonlopuksi Ouluun suorittamaan kaason tärkeitä velvollisuuksia eli järjetämään ikimuistoiset polttarit! Ja vaikka sunnuntaiaamuna mulla ei enää lähtenytkään ääntä kurkusta en voinut muuta kuin hymyillä sillä takana oli niin onnistunut ilta ja ennenkaikkea tärkeimpänä onnellinen tuleva morsian 🙂 Ja siitä jos jostain tuli hyvä fiilis <3

Vireämpi viikko
Tänään voin kutenkin jo onneksi sanoa, että kohta aletaan olemaan jo flunssankin kanssa voiton puolella 🙂 Oon juonut litroittain vettä, kannuittain vihreää teetä ja pakuria sekä nautiskellut Vogelin punahattu-uutetta sisältäviä tuotteita aikalailla jokaisessa muodossaan ja eritoten kurkkusuihke onkin tuntunut tekevän ihmeitä! Puhumattakaan viime yönä kuitatuista univeloista, jonka ansiosta oon tänään viettänytkin supertehokasta kotitoimistopäivää aamutakkiin kietoutuneena.

Koko tulevan viikon tuun hääräämään täällä Oulussa sillä tulevana lauantaina sitten onkin jo itse hääjuhlan vuoro. En millään malttais odottaa, että ois jo lauantai, mutta onneksi sitä ennen on vielä paljon puuhaa jäljellä. Oonkin kasannut jo viikkosuunnitelman, jonka ansiosta kerkeän tehdä kaiken tarvittavan ja tietysti myös nähdä kaikkia ihania kavereita siinä lomassa – täällä kun ei tuu kuitenkaan niin usein vierailtua. Sen verran fiksu kuitenkin oon, että lupaan mennä treenaamaan vasta sitten kun oikeasti tuntuu siltä sillä just nyt en halua mitään muuta niin paljon kuin olla terve ja täysissä voimissani kun juhlapäivä koittaa.

Vireämpi viikko
Kaikille Helsingissä liikkuville haluan vielä vinkata keskiviikkona PUR Hyvinvointikaupalla järjestettävästä ”Kuinka pysyä koko syksy energisenä ja stressivapaana?” -luennosta, jossa Four Sigma Foodsin ravintoasiantuntija Lari Laurikkala kertoo parhaista ruoista, tehokkaimmista superfoodeista ja supersienten hyödyntämisestä. Tiedossa on varmasti hyvin innostava ja informatiivinen ilta, jonka avulla jokainen varmasti voi tehdä parhaansa oman hyvinvointinsa eteen! 🙂

Nyt mä painun taas takaisin keittiöön ja laitan teeveden porisemaan. Sitten oiskin aika alkaa kokkailemaan ensimmäisiä reseptejä huomisiin E-kirjan kuvauksiin, whipiii! Huomenna saa alkunsa myös jotain muuta kivaa ja siitä kerronkin teille sitten tarkemmin heti huomenna.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.