Hae
Aino Mäkelä

Häähumua

Vaikka nyt on sunnuntai-ilta ja kellon on suhteellisen paljon mulla on ihan palava halu kirjottaa ja kertoa, kuinka uskomattoman ihana viikko mulla on takana! Oon ollut siis viimeiset 10 päivää Oulussa ja koko viikko pyhitettiin juhlista kauneimmalle: mun ystävän häille <3

HäähumuaHäähumua
Häähumu alkoi jo heti saavuttuani Ouluun sillä me järjestettiin morsiammelle polttarit viime lauantaina, viikkoa ennen H-hetkeä. Jo itse polttareiden järkkääminen ja fiilisteleminen oli ihan superhauskaa sillä olihan mulla kunnia olla yks ihanan morsiammen kaasoista. Polttarit onnistuikin ihan superhyvin ja vietettiin tosi hauska päivä yhdessä, sellainen jota tullaan muistelemaan varmasti vielä pitkään porukalla.

Viikolla kerkesin sitten nähä myös kavereita ja nautiskella ihanasta Oulusta sillä enhän mä täällä ihan turhan usein käy. Mitä nyt kuukauden päästä tuun tänne loppuvuodeksi, mutta se ei oo ihan sama asia.. Kavereiden treffailun lomassa pyöräytin häihin tarjolle myös raakoja vadelma-valkosuklaa ja tummasuklaa-vanilja konvehteja sekä ihanan pinkkisen mustaherukka raakakakun, jonka kuvan jaan teille heti jahka saan sellasen käsiini! Se pinkkinen ihanuus oli nimittäin äärimmäisen kaunis yksilö, ainakin omaan silmääni 🙂

HäähumuaHäähumuaHäähumuaHäähumua Itse hääpäivä oli kaunis, uskomattoman lämmin ja aurinkoinen sekä tietysti erittäin, erittäin onnistunut! Herättiin aamulla jo ennen seitsämää ja mentiin yhessä porukalla kampaajalle, kaasot sekä morsian. Kampaajana meillä oli meidän ihana kaveri, supertaituri Disa, joka loihti meille kaikille aivan upeat ja just meille passaavat kampaukset. Morsian oli niiiin uskomattoman kaunis, että kauniimpaa morsianta saa kyllä hakea 🙂

Jotenki hassusti kukaan meistä ei onnistunut oikeastaan jännittämään tulevaa yhtään, mutta kirkkoon päästyämme jotain tapahtui ja perhoset alkoi kutkuttelemaan vatsanpohjassa muillakin entä itse morsiammella. Alttarin vieressä seisoskelu ei ollutkaan mitenkään helppoa sillä musta tuntui kokoajan että jalat pettää alta enkä tiennyt yhtään mihin vois kattoa ilman, että alkaisin vollottamaan vuolaasti. Hahha!

Kirkon jälkeen oliki sitten vuorossa ehdottomasti syksyn parhaiden bileiden! Itse juhlat oli ihan uskomattoman hauskat ja rennot sekä tuore aviopari selkeästi loisti onneaan. Illan aikana oli koskettavia puheita, viihdyttävää ohjelmaa ja huippu bändi – unohtamatta ensiluokkasta juhlakansaa, jonka kanssa viihdyttiin yhdessä aina aamun pikkutunteihin asti.

Aamulla heräsinkin siskontyttöjeni kikatteluun ja eilisestä oli kiusana ainoastaan jäätävä väsymys. Takana oli 22 tunnin päivä ja ainoastaan neljän tunnin yöunet, joten voitte varmaan kuvitella fiilikset.. Kuitenkin pikkuisten seura piristi ja juhlittiinkin oman kummityttöni synttäreitä yhdessä koko perheen voimin, naureskeltiin ja syötiin herkkuja 🙂

Yhteen viikkoon mahtuikin monta juhlaa ja oonkin just nyt ihan älyttömän onnellinen. Tutustuin ihan huippuihin ihmisiin ja sain ihania uusia ihmisiä mun elämääni, sellaisia jotka ei tuu lähtemään pois kulumallakaan – ainakaan, jos multa kysytään 🙂 Aamulla lennänkin takaisin Helsinkiin ja aionkin nauttia viimeisestä kuukaudestani kotona täysin rinnoin, aivan kuin tein tälläkin viikolla.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.