Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

RESEPTI: Matcha-mojito mocktail

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

 

Kesä on jo edennyt tosi pitkälle ja ollaan saatu nauttia ihanista helteistä jo monta viikkoa! Kerrankin myös juhannus oli ihanan lämmin ja ulkona tarkeni ilman toppatakkia 😉 Vaikka oma kesä onkin tähän asti mennyt hyvin pitkälti töiden ja opiskelujen parissa, niin oon onneksi saanut nauttia myös aurinkoisesta ulkoilmastakin vapaina viikonloppuina – jotain hyvää siis koronassakin ja sen aikaansaamissa rajoitteissa.

Näin kesäisin mun ruokavalio yleensä kevenee hyvin pitkälti salaatti- ja keittolinjalle, sillä tuhdimmat ruoat ei vain yksinkertaisesti maistu. Samalla vedenjuonti ja nesteytys nousee aivan omaan arvoonsa. Siinä missä normaalisti juon useamman litran päivässä, on määrä nyt melkein tuplaantunut!

Ja koska pelkkää vettä on tylsä juoda, niin olen kehittänyt jos jonkinmoisia terveellisiä drinkkejä, eli mocktaileja, kesäiltojeni iloksi..

Yksi omista tämän kesän lemppareista on ehdottomasti tämä matcha-mojito mocktail, joka on superhelppo valmistaa ja makumaailmaltaan todella raikas. Matcha ei itsessään ole ehkä se helpoin ja herkullisin raaka-aine, mutta oikein yhdisteltynä siitä saa aikaan mitä ihanampia luomuksia! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä se sisältää runsaasti arvokkaita ravinteita joista on hyötyä ja iloa meille jokaiselle <3

MATCHA-MOJITO MOCKTAIL

6dl vettä
1,5 tl Puhdas+ Matcha-teetä
1 limen puristettu mehu
kourallinen tuoretta minttua
6 tippaa mintunmakuista steviaa

Sekoita raaka-aineet keskenään, säilytä viileässä ja nauti jääpalojen kanssa!
Mintunlehdet kannattaa halutessaan osittain hienontaa, niin maku tulee paremmin esille.

 

Toivotaan että saadaan nauttia näistä ihanista helteistä vielä pitkään. Mä jatkan nyt opiskeluja ja kunhan saan ne parin viikon päästä purkkiin mulla vapautuu onneksi taas paljon enemmän aikaa kirjoittamiselle! Ja sitä jos jotain mä ootan todella innolla <3

Terkuin,
Aino

LUE MYÖS:
Aurinkoa, lämpöä, iloa ja ketutusta / Eroon punkeista ja hyttysistä! / Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas+

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.