Hae
Aino Mäkelä

A day off

Vapaapäivät on parhautta ja vielä jos herää aikaisin niin saa vaikka ja mitä aikaiseksi 🙂 Okei, mä en kyllä herännyt aikaisin, mutta enpä kuitenkaan nukkunut puolellepäivin asti niiinkuin tapana joskus on.

Tein aamulla kävelylenkin tuolla ihanan aurinkoisessa ja kirpakassa säässä, päivä lähti ihan superisti käyntiin! Sain siitä virtaa siivota mun kämpän ja nyt makoilenkin sohvalla tuuletettujen vilttien ja tyynyjen välissä. Tää raikkauden tuoksu on oikeesti huumaava!

Ootteko muuten aatellu kuinka paljon siivoamisella on merkitystä? Mulla ainakin siisteys vaikuttaa vireystilaan ja motivaatioon tehdä juttuja. Ei mulla ainakaan sotkuisessa keittiössä tee mieli kokkailla eikä sekaisessa olohuoneessa avata koulukirjoja. Isoin juttu, ainakin tälläiselle allergikolle, on siisteyden vaikutus unen laatuun –  heti jos on liian pölyistä on mulla aamulla vaikeuksia nousta sängystä, sillä silmiä turvottaa ja muutenkin on tosi tunkkainen olo. Jos siis kärsit vastaavista vaivoista, kannattaa tarttua moppiin!

Kello ei ole vielä paljon mitään ja siivoamisen lisäksi oon kerenny viettää aikaa mun uuden lempisarjan sekä yhden hömppäkirjan parissa. Suunnitelmissa ois illalla suunnata vielä salille rääkkäämään yläkroppaa todenteolla ennen illanviettoa!
Jos joku on ihanampaa kuin siisti ja raikas koti, se on ehdottomasti ystävien visiitit! Illalla siis luvassa hauskanpitoa, kun yks huipuimmista tyypeistä saapuu meidän iloksi kotikaupunkivierailulle 🙂 Can’t wait!

Onko muillakin vähintään yhtäkivoja suunnitelmia illalle?

 

NYT salille, sitte humpalle! Loistavaa perjantaita kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.