Hae
Aino Mäkelä

Sadepäivän ilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamulla herätyskello soi kahdeksalta. Mulla oli tarkoitus käydä juoksemassa viikon eka lenkki, mutta jostain syystä herätessä se ei tuntunut enää hyvältä ajatukselta. Mua väsytti niin paljon, että suljin herätyskellon ja jatkoin unia aina puoli kymmeneen asti.

Sillon kun väsyttää niin pitää nukkua – aina ei tarvi jaksaa juosta sata lasissa ympäri kaupunkia ja olla ihan älyttömän hyödyllinen. Se on nimittäin ihan tuskasen kuluttavaa puuhaa sekin! Sen sijaan voi aloittaa aamunsa rauhassa paistamalla meheviä pannukakkuja ja herkutella niillä raikkaan puolukkakastikkeen kera.

Sekoita keskenään ja paista pannulla:
soseutettu banaani
2 kananmunaa
2 rkl perunajauhoa
2 rkl maustamatonta riisiproteiinia
2 tl mustaherukkajauhetta

Koristele puolukkakastikkeella, jonka valmistat sekoittaen:
1 rkl kotimaista luomuhunajaa
1 tl puolukkajauhetta

Tälläisen aamiaisen jälkeen päiväkin tuntuu heti paljon paremmalta, vaikka vesisade vielä jatkuukin. Seuraavaksi voihinkin ehkä tehdä lakritsi-sitruuna raakakakun jääkaappiin odottamaan illan kakkukestejä. Sade – mikä ihana syy viettää päivä keittiössä! Jossain vaiheessa toki voisin alkaa taas pakkailemaan elämää pahvilaatikoihin ja alkaa valmistautua muuttoon, mutta se vois olla vasta huomisen ongelma. Tai ylihuomisen 😉

<3 Aino

2 kommenttia

  1. Saaris kirjoitti:

    Ihana Aino!
    En ole vielä sulle kommentoinut, mutta jo vuoden päivät blogiasi selaillut ja ihastellut sun posiitiivisuutta, herkullisia ruokia ja mahtavaa asennetta elämään! Olet mielestäni aidoin bloggari, jota seuraan ja hämmästelen, miten fiksu oletkaan elämään. Tämäkin postaus tuli kuin tilauksesta juuri minulle. On taas sellainen päivä, kun ilman hyvää syytä väsyttää, stressaa, mikään ei kiinnosta ja kaikki murhetimattomat asiat jyllää biisonilauman lailla mieleen. Sitten muistin, miten aina kannustat kuuntelemaan omaa kehoa, milloin treenaamaan rankasti, täysillä ja viemään itsensä äärirajoille, milloin taas herkuttelemaan ja nukkumaan pitkään. Tekemään sitä, mikä tekee mielen ja kehon onnelliseksi. Toivoisin, että oppisin sinulta jatkossakin upeita asioita. Kiitos, Aino!

  2. Aino kirjoitti:

    Voi kiitos Saaris! Ihana kuinka hyvä mieli mulle tulikaan sun kommentista – teen siis selkeästi edes jotain oikein. Ihanaa, kiitos että jaksoit tulla kertomaan tän mulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.