Hae
Aino Mäkelä

2. TREENI – koko kroppa hikeen!

Miten voi olla, että taas on jo keskiviikko? Ihan vastahan se oli sunnuntai ja viikko vasta edessä – nyt se on jo melkeen puolivälissä ja tuntuu, että mitään ei oo ennättäny tekemään 😀 Päivät on menny koulussa, illat asiakkaiden kanssa ja jossain välissä on onneksi kerenny vähän treenailemaankin niin ei oo päässy ihan täysin laiskistumaan… hehheh.

Keskiviikko kuitenkin tietää sitä, että nyt ois taas viikon treenin aika! Ootteko valmiina? 😉 Taaskaan ei siis mitään välineitä tarvita vaan pelkkä oma kroppa ja sekunttikello riittää vallan mainiosti. Porukalla tehtynä tästä saa vielä enemmän ruutia irti, kun on joku kenen kanssa vähän ottaa vähän pientä kisaa – meillä tää ainakin toimi kaverin kans kimppatreeninä aivan loistavasti ja hiki virtas!

Aiemmat kevään treenihaasteen treenit:
1. TREENI – ulkotreeni lenkkeilyhengessä!
Ota ensin kroppaan hyvä lämpö päälle ja siirry sitten varsinaiseen treeniin – tällä viikolla se koostuu kahdesta kierroksesta, jotka tehdään seuraavasti:

KIERROS130 sekunnin lepoKIERROS2minuutin lepoKIERROS 130 sekunnin lepoKIERROS230 sekunnin lepoKIERROS2

KIERROS1
Askelkyykky yläkropan kierrolla x10/jalka
Vuorikiipeily x10/jalka + punnerrus x5
Kyykkyhyppy x15
Kylkinostot x10/kylki
Vuorikiipeily x10/jalka + punnerrus x5
Luisteluhypyt x10/jalka
1/2 linkkarit x10/puoli
Selkäpito (kädet ja jalat ilmassa) + jalkojen nostot vuorotellen x15/jalka

KIERROS2
30sek yleisliikkeitä
30sek selinmakuulta seisaalleennousua
30sek polvet rintaan -hyppyjä

Sain muuten yhteistyökuvioiden merkeissä vähän tuotteita käyttöön ja testattavaksi – Puhdas+ 100% luonnollisia terveystuotteita ja Nordic Health Sprays:in magnesium- sekä vitamiinisuihkeita. Onko kummatkaan teille entuudestaan tuttuja? Magnesiumsuihkeita voin itse jo heti muutaman päivän käytön jälkeen kehua loistaviksi treenaamisen tukena – oon ihan ällikällä lyöty!

Pusuja!

<3 Aino

5 kommenttia

 1. Marjaana Tainola kirjoitti:

  Hei mist sä tilaat noit suihkeita :))? Äitiki käyttää niitä 😀

 2. satu kirjoitti:

  Moi Aino,

  ”perus tarina”.. olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa ja oot ihanan pirtsakka sekä monipuolinen bloggaaja mukavan rennolla asenteella, iso peukku siis! 🙂 En ole aikaisemmin kommentoinut mitään, mutta nyt ajattelin tulla kiittämään sua tästä blogista, tää on hurjan tsemppaava paikka!
  Tämän aamun treeni oli tämä, aivan huippu! Kivaa vaihtelua perus juttuihin, hyvin alkoi perjantai, sykkeet saatiin YLÖS! 😉
  Mukavaa viikonloppua!

  • Aino kirjoitti:

   Ihana kuulla Satu! Ja kiitos kommentista – parempi myöhään entä ei milloinkaan 😉 Eikä sitä aina tarvi kommentoidakkaan, ihana tietää että jutut viihdyttää ja niistä saa motivaatiota sekä tsemppiä omaan tekemiseensä.

   Loistavaa viikonloppua myös sullekkin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.